Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek hogy a nők túlzásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek hogy a nők túlzásba vitték?

Figyelt kérdés

Már a dicséretet is zaklatásnak veszik, mindegyik férfi (kivéve az amelyiktől akarnak valamit) egy agresszív, erőszakos, pedofilnak van beállítva. Teljesen irreális.

Másik kedvencem mikor kitalálják hogy 10 éve őket egy milliomos faszi megerőszakolta.:D

2022. febr. 21. 19:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

24eske, számtalanszor fel lett már téve a kérdés, többünktől, hogy miért nem csináljátok egymással? Mi rondák vagyunk, dagadtak, buták, feminácik, értéktelenek, 23 felett ráncos vénasszonyok stb.

Boruljatok össze egymással hogy imádhassátok a Tökéletes Férfit mindannyiótok tökéletes megelégedésére ☺️ Ne aggódjatok, ti nem fogtok hiányozni nekünk, akik kellenek (a normális férfiak) azokkal elvagyunk.

2022. febr. 21. 20:55
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Törlés volt? A 24-em akkor a #23, 20.49-re ment, értelemszerűen :)
2022. febr. 21. 20:56
 23/40 anonim ***** válasza:
95%

"Másik kedvencem mikor kitalálják hogy 10 éve őket egy milliomos faszi megerőszakolta.:D"

Előtted is ott a lehetőség, hogy kitaláld.

2022. febr. 21. 21:16
 24/40 anonim ***** válasza:
2%

24-es!

Félreértettél! Én azt mondtam, a társadalomért tegyetek többet, ne magatokért!

Persze tudjuk, hogy nektek annyiból áll az életetek, hogy találtok egy "normális férfit" aki mellett "elvagytok". Ha meg nem elég normális akkor kerestek gyorsan egy még normálisabbat!

Csak ez nem társadalmi szerepvállalás! De szerintem az ilyenek mint te, nem is ismeritek ezt a fogalmat! Egy dolgot ismertek:ÉN!ÉN!ÉN!

2022. febr. 21. 21:28
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

27

Nem tudom milyen nőkről beszélsz, de én csomót ismerek akik a családjuk mellett, ha kell, 3 műszakban is dolgoznak..persze nem mind, van aki ügyvéd, van aki laboros, kórházi nővér stb...ha a munka nem tesz hozzá a társadalomhoz, akkor nem tudom hogy mi.

De persze, ha te az OnlyFans-on és twitch-en bohóckodó fiatal pipikre gondolsz, akkor mindent értek, és kár is veled vitázni.

2022. febr. 21. 21:42
 26/40 anonim ***** válasza:
98%

"Csak ez nem társadalmi szerepvállalás"

Felnevelik a következő generációt, vállalva az alvásmegvonást, pénzkiesést, bizonytalan jövőt, mi ez, ha nem társadalmi szerepvállalás?

Évezredek óta a nők nevelik ki a társadalmat. Merthogy a gyereket nem csak megcsinálni kell. Vagy neked mi a társadalmi szerepvállalás?

Az, mikor férfiak milliói Xbox és internetes játékfüggők? :D

2022. febr. 21. 21:48
 27/40 anonim ***** válasza:
98%
Én azt nem értem, hogy például a #30-asnak mi baja. Mi a probléma, megint mi a baj a nőkkel? Ezt valahogy sose tudjátok érdemben elmondani, csak a szidás megy. Nem érzitek az iróniát? Hogy olyan miatt szidjátok a nőket, amiket ti is folyamatosan csináltok?
2022. febr. 21. 21:49
 28/40 anonim ***** válasza:
98%

29-30

Fosadék hulladék nő = akiknek nem kellenek a potenciális szemkinyomó retkek. Ma is tanultam valamit. Itt mindennap lehet tanulni 😂

Ne is lássatok minket, ez így jó.

2022. febr. 21. 21:50
 29/40 anonim ***** válasza:
4%

28-as!

Ebben neked teljesen igazad van! Nem is mondtam, hogy nincs ilyen nő.

De ez kb. 20% lehet. Az a baj, hogy sok mindent munkának neveznek, ami nem az. Az, hogy valaki egy szolárium stúdióban osztogatja a zsetonokat, vagy műkörmöt épít, esetleg a huszadik személyi edző valamelyik teremben, annak társadalmilag semmi haszna nincs! És ez sajnos tény.

2022. febr. 21. 21:54
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

31-es!

Ugyanezt írtam én is, hogy egy nőnek sokkal több haszna van otthon ,mint "kint" a társadalomban! Akkor mi a problémád?

2022. febr. 21. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!