Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzitek hogy a nők túlzásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzitek hogy a nők túlzásba vitték?

Figyelt kérdés

Már a dicséretet is zaklatásnak veszik, mindegyik férfi (kivéve az amelyiktől akarnak valamit) egy agresszív, erőszakos, pedofilnak van beállítva. Teljesen irreális.

Másik kedvencem mikor kitalálják hogy 10 éve őket egy milliomos faszi megerőszakolta.:D

2022. febr. 21. 19:45
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
85%

A férfiak pedig túlzásba viszik a családi erőszakok, nemi erőszakok és gyilkosságok számát.

Vajon melyik a károsabb?

Úgy látszik, ez a nemi általánosítás nem túl kifizetődő..

2022. febr. 21. 19:51
 2/40 anonim ***** válasza:
89%
Vannak olyan nők, akik egyes dolgokat túlzásba visznek. Ahogy vannak ugyanilyen férfiak is. Ahogy természetesen van mindenki más is, nők is, férfiak is, akikre ezek nem jellemzőek.
2022. febr. 21. 19:51
 3/40 anonim ***** válasza:
94%
Ne dicsérd őket. Van még kérdés?
2022. febr. 21. 19:53
 4/40 anonim ***** válasza:
93%
Annyira érdekes, hogy a normális, intelligens férfiak sosem füttyögnek a nők után az utcán, nem kiabálnak utánuk, hogy szia cica van gazdád, hú de megbsználak meg egyebek, nem küldözgetnek képeket a farkukról, nem akarnak 60 évesen 13 éveseket kefélni. A hozzád hasonló gyógyegereket a saját férfitársaid jobban lenézik és megvetik, mint mi nők, kérdező.
2022. febr. 21. 19:59
 5/40 anonim ***** válasza:
92%
4-es, nem rossz trollkodási kísérlet, csak sajnos elcsúszott azon, hogy még a Nyírségben is élnek emberek, nem csak hozzád hasonló kisebbségiek.
2022. febr. 21. 20:00
 6/40 A kérdező kommentje:

3 Én nem dicsérem őket.

Vicc pl hogy kirakják a melleiket, és zavarja őket ha nézi valaki.:D (Nem én néztem, nem azért írom, ez csak egy eset pl). Érthetetlen viselkedés.

1

Te meg olyan sokat hozzátettél most a kérdéshez és az életemhez hogy őszintén szégyellem is magam.

2022. febr. 21. 20:01
 7/40 A kérdező kommentje:

Akkor tud a farkáról képet küldeni ha TE engedélyezed és megnézed, semmi nem egy emberen múlik.

Már megint a pedofília... Erről beszéltem a kérdésemnél. Alkesz közmunkásokról meg ne beszéljünk, pl velem is ordított már közmunkás nő.

2022. febr. 21. 20:03
 8/40 anonim ***** válasza:
87%

"'Vicc pl hogy kirakják a melleiket, és zavarja őket ha nézi valaki.:D"

Nem az zavarja őket, ha VALAKI nézi, hanem az, hogy TE, és a hozzád hasonlók.

Mivel alacsonyabb rendű lény vagy, értelemszerűen nem neked készíti ki a melleket megtekintésre.

Megpróbálom megmagyarázni:

Te is megsértődnél, ha megkínálnád mondjuk az anyukádat egy tál étellel, és nem ő kezdené el enni, hanem mondjuk egy légy köpné be.

2022. febr. 21. 20:04
 9/40 anonim ***** válasza:
97%

"Akkor tud a farkáról képet küldeni ha TE engedélyezed és megnézed, semmi nem egy emberen múlik."

Nem kell semmiféle engedély ahhoz, hogy valaki ilyen képet küldjön.

Nálatok igen? Ki engedélyezi, a polgármester?

2022. febr. 21. 20:05
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

De, néha túlzás. Viszont túlzásra túlzás a válasz. Tudod, amikor a főnököd előreenged, vagy segít vinni valamit, csak azért, mert nő vagy, és nem hajlandó fizetésemelést adni, mert szerinte mindenben segítenie kell, akkor azért elgondolkodsz azon, hogy te is ilyen túlzásokba ess.

Az egész erről szól, hogy kezeljenek pont úgy, mint egy férfit. Ha egy férfitársadat nem dicsérnéd meg mindenféle baromságért, akkor egy nőt miért?

Mondjuk nem értem, hogy hogyan tudom kivédeni a kéretlen péniszképeket.

2022. febr. 21. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!