Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szingliként hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szingliként hány pasival fekszetek le?

Figyelt kérdés

Mármint ha már pl régóta szinglik vagytok, és nincs senki képben (se múltból exek, se komolytalan valami), akkor félévente mondjuk hány pasival fekszetek le? Vagy mindenkivel (részegen pl) csak úgy lefekszetek, mert miért ne? Vagy már pl az első randikon is? Vagy inkább később, és előbb megismeritek az illetőt meg ilyesmi? És ha szexkapcsolatba (barátság extrákkal) vagytok valakivel akkor mással is csináljátok? Vagy ilyenbe bele sem mentek? Vagy csak úgy randiztok egy jó pár emberrel, mindegyikkel kavartok, és amelyik megmarad az marad?

Egyetemista lányok válasza érdekelne leginkább.

2022. febr. 21. 17:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam ilyenben mert szerelmes lettem, de tudtam, hogy nem lesz viszonzott. Viszont akkor már 3 éve nem voltam senkivel. Másfél évig csak vele voltam, mióta ő nincs vettem egy vibrátort.
2022. febr. 21. 18:16
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Régen olyan évi 1 sráccal, max 2-vel. De a legutóbbi 2 éves szingliségemben 0, és másfél évig nem is csókolóztam.
2022. febr. 21. 18:20
 23/32 anonim ***** válasza:
51%
21-es tök cuki :D
2022. febr. 21. 18:22
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
0. Ronda vagyok, szoval lehetőségem se lenne. Mondjuk nem is vágyom rá, komoly kapcsolatot szeretnék.
2022. febr. 21. 18:44
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Nullával!
2022. febr. 21. 19:24
 26/32 anonim ***** válasza:
90%
Egyel sem, mert haszontalanok. Az ujjam jobban elvégzi a dolgát bármelyik kannál, örömet meg minek akarnék szerezni bármelyiknek is? 🤣
2022. febr. 21. 22:07
 27/32 anonim ***** válasza:
88%
Az alkalmi szex nem érdekel, ha szingli vagyok, hosszútávú friends with benefits 'pasim' van. Mindketten nyerünk vele, nincs igényem ilyenkor többre.
2022. febr. 24. 00:02
 28/32 anonim válasza:
0%
#27 Tök jó lehet veked kapcsokatban lenni. Ha összejön veled az ember, akkor is ott lesz a kefepartner tartaléknak a háttérben amíg az elsődleges játékos ki nem esik. 😆😆
2022. márc. 12. 17:45
 29/32 anonim ***** válasza:
28: tévedsz, ha rendes kapcsolatom van, akkor csak ő van, de minek magyarázzam neked, úgyis eldöntötted, mit akarsz gondolni. Nekem aztán mindegy :)
2022. márc. 13. 16:51
 30/32 anonim válasza:
31%

#29 Félreérted. Van egy tartalék kefepartnered, akit a cserepadra ültetsz ha lesz párod, és mikor egyszer véletlen vége a kapcsolatnak újra előveszed.

Gondold el ha a jövendőbeli párod tudná hogy van egy "friends with benefits" haverod akivel keféltél mielőtt összejöttél vele, és tudná hogy újra kefélni fogtok ha véletlen szétmentek. Elég gáz a jövendőbeli partner szemszögéből.

2022. márc. 13. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!