Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szingliként hány pasival fekszetek le?
Mármint ha már pl régóta szinglik vagytok, és nincs senki képben (se múltból exek, se komolytalan valami), akkor félévente mondjuk hány pasival fekszetek le? Vagy mindenkivel (részegen pl) csak úgy lefekszetek, mert miért ne? Vagy már pl az első randikon is? Vagy inkább később, és előbb megismeritek az illetőt meg ilyesmi? És ha szexkapcsolatba (barátság extrákkal) vagytok valakivel akkor mással is csináljátok? Vagy ilyenbe bele sem mentek? Vagy csak úgy randiztok egy jó pár emberrel, mindegyikkel kavartok, és amelyik megmarad az marad?
Egyetemista lányok válasza érdekelne leginkább.
26 vagyok.Anonim az oldal leírom.16 éves koromban kezdtem a tinderen badoon randizni.Azóta volt 86 egyéjszakás,amiből 10 lett pár hónapos kapcsolat.
Jelenleg egy pasi van, aki nagyon teper, lehet ebből is hosszabb távú dolog lesz, mert jó volna már családot alapítani, és mindig azt írja költözzek hozzá
26L
3-as Komolyan olyannal akarnál családot, akit még nem is láttál, de már magához költöztetne?
Nem vagy a legélesebb kés a fiókban!
0.
Én valahogy nem tudok úgy vonzódni, hogy nem érzek iránta. Ahhoz meg idő kell és sok ismerkedés. Abból meg kapcsolst lesz, szóval olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!