Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak es feltünt, hogy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak es feltünt, hogy több pénze marad szingliként?

Figyelt kérdés

Negyedik hónapja vagyok egyedül, és azóta több pénzem marad hó végén. Azelőtt sem nélkülöztünk, de most mégis jobban állok annak ellenére, hogy mindent egyedül fizetek. Annó albérletben éltünk, ami 80ezer volt, azóta elköltöztem és egyedül fizetek 60ezret. Főzni sem fözök egyedül, csak valami gyors reggelit és vacsorát készitek, az ebédet rendelem.

Most is, és az exemmel is 300ezret kerestem, amiből 250et leadtam, a maradék pedig zsebpénz volt. Az exem talán 190et keresett, mégsem maradt pénz a közösben a hó végén.

Akkoriban soha nem vásároltam, mindent ő intézett.

Előfordúlhat, hogy végig félretett magának?

2021. aug. 25. 15:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
94%
Ez az egyik legnagyobb mítosz, hogy párban könnyebb az élet anyagilag. Ja, ha a párod is ugyanolyan takarékos minimum, mint te is vagy. Ha nem és pénzszórós, akkor ketten szoptok egész életetekben, ahelyett, hogy csak ő tenné egyedül.
2021. aug. 25. 15:57
 2/28 anonim ***** válasza:
59%
Igen, foleg nokent lehet jol sporolni. Alig eszunk, hobbinak jo a rajzolas, kotes, filmezes es meg tarsasagi eletet se muszaj elnunk ahhoz, hogy felszedjunk egy partnert szexre, eleg felmenni a tinderre es jon a szex mint a pizza, ingyen
2021. aug. 25. 16:05
 3/28 anonim ***** válasza:
81%

Úgy bírom ezeket a kamu szagú kérdéseket!

Te drágaság, amíg együtt éltetek addig nem gondoltál arra, hogy mire mennyi pénz megy? nem beszéltétek meg, mire mennyit költetek egy hónapban? Nem voltak közös programok? Bocs, de igen nehezen hihető, vagy rettentő szerencsétlen és önállótlan vagy.

2021. aug. 25. 16:12
 4/28 A kérdező kommentje:
Igazából éngem nem érdekelt, mert nem gondoltam, hogy lehetne okosabban is csinálni. Neki sokkal több szabadideje volt munka mellett, hogy elintézze a vásárlást. Lehet hülyén hangzik, de én mostanáig azt sem tudtam, hogy mennyibe kerül egy kenyér.
2021. aug. 25. 16:21
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim majdnem 20 év után váltak el. Apám mindig azt mondta, hogy anya nem tud bánni a pénzzel. Nem éltünk nagy lábon, új ruha max a kínaiból, kaja mindig volt az asztalon, és a csekkek is be voltak fizetve többnyire. De másra nem nagyon tellett 2 fizetésből. Amikor elváltak, anya vett hitelre lakást, és a tesómmal vele maradtunk. Apám 2x15.000 Ft gyerektartást fizetett (2005-ben).

Aztán jött a meglepi: nemcsak sikerült mindnent időben kifizetni egy fizetésből, de még maradt is . . .

Ez van, ha nincs, aki vigye a pénzt a kocsmába, meg elfüstölje ugye.

Szóval igen, van ilyen, hogy egyedül könnyebb anyagilag is.

2021. aug. 25. 16:22
 6/28 anonim ***** válasza:
98%

" Lehet hülyén hangzik, de én mostanáig azt sem tudtam, hogy mennyibe kerül egy kenyér."

Hát tudod, ez nagy hiba. Remélem tanultál belőle és tanulsz egy kis önállóságot és beosztani a pénzedet. Legjobb, ha vezeted, mire mennyit költesz.

2021. aug. 25. 16:25
 7/28 anonim ***** válasza:
98%
Attól függ ki a párod. Mi párban például sokkal gyorsabban gyarapszunk, mint külön-külön, de ehhez mindkettőnknek spórolósnak és tudatosnak kell lennünk. A szüleink között van olyan, ahol ha nem lett volna válás, akkor legalább 1 ingatlannal lenne kevesebb most, amikor együtt voltak soha nem volt pénz a férj miatt. Elválva a feleség, pedig szép vagyont rakott össze. Amíg, házasok voltak ez sok vitát generált, az állandó pénztelenség.
2021. aug. 25. 16:30
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Mire adtál le neki 250 ezret? Ne is haragudj, de jó nagy hülye voltál, magadra vess :D #5 az én apám is lenyúlt egy csomó pénzt anyumtól. Sokkal többet keresett apumnál és csak leadta neki a pénzt, sokszor meg se nézte, mennyit. Nagy hiba ennyire megbízni valakiben. Én sosem lennék senkivel közös kasszán, a közös költségeket felezzük, a többi pénzt pedig mindenki megtartja magának és kész. Persze nagyobb kiadásoknál lehet egymásnak segíteni és beszállni, attól függően, hogy ki mennyivel tud.
2021. aug. 25. 16:50
 9/28 anonim ***** válasza:
98%

Igen.

Akárhanyszor van pasim annyiszor lesznek rezsitartozásaim is.

2021. aug. 25. 17:21
 10/28 anonim ***** válasza:
25%
Férfiaknak az tűnik fel, hogy több pénze marad, nőknek az, hogy kevesebb :)
2021. aug. 25. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!