Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak es feltünt, hogy több pénze marad szingliként?
Negyedik hónapja vagyok egyedül, és azóta több pénzem marad hó végén. Azelőtt sem nélkülöztünk, de most mégis jobban állok annak ellenére, hogy mindent egyedül fizetek. Annó albérletben éltünk, ami 80ezer volt, azóta elköltöztem és egyedül fizetek 60ezret. Főzni sem fözök egyedül, csak valami gyors reggelit és vacsorát készitek, az ebédet rendelem.
Most is, és az exemmel is 300ezret kerestem, amiből 250et leadtam, a maradék pedig zsebpénz volt. Az exem talán 190et keresett, mégsem maradt pénz a közösben a hó végén.
Akkoriban soha nem vásároltam, mindent ő intézett.
Előfordúlhat, hogy végig félretett magának?
Ez csak akkor lehet, ha mások az igényeitek. Ha mindketten ugyanúgy álltok a pénzhez, spóroltok, akkor ketten könnyebbnek kell lennie. (Rezsi, kaja sokkal jobban kijön ha együtt fizetitek).
Ebbe maximum egy-egy drága nyaralás ronthat bele, vagy ha gyerek is befigyel (de az teljesen más dolog, össze sem lehet hasonlítani a szingli élettel)
Csatlakozom. Jobban állok anyagilag szingliként, nőként.
Ráadásul a napokban volt a szülinapja, névnapja, és most lenne az évfordulónk. Biztos, hogy ha vele lennék még (de szerencsére már rég szakítottam), akkor egy valag pénzt költenék, hogy tökéletes ajándékot adhassak.
Nekem is több pénzem maradt szingliként... de amíg egy kapcsolat jó, addig erre az elveszett pénzre nem teherként néztem, hanem úgy, hogy "jó kapcsolatban megéri". Az előző kapcsolatom utolsó éve volt csak szenvedés, ahhoz képest baromi jó :D.
Ami nálam bejátszik:
- szórakozni ugyanabból a pénzből többet tudok elmenni, mert ált. én fedeztem a szórakozásunkat (én kerestem többet meg nekem fontosabb volt az eljárás) - színház (sokat járok színházbs főleg, nagyon szeretem), mozi, koncert pl. Ilyen helyekre lazán elmegyek egyedül is, így gyakorlatilag 1 "páros" alkalom árából 2 alkalom is kijön
- ő férfiként jóval többet evett érthető módon (főleg miután én elkezdtem fogyókúrázni), így most kaján sokat spórolok. Főleg hogy SZÉP Kártyán most minden zsebet mindenre lehet használni... ebédemet könnyen meg tudtam belőle oldani; kevesebbet is főzök
- ő az a típus volt, aki nem nézte annyira az árakat, amikor vásárolni ment - ami szimpatikus volt, betette a kosárba
Hat azert ez igy erdekes szerintem. Marmint itt mindig a no fizet a pasiknak? Hol laktok ti vagy ez hogy van? Mert en meg senkitol nem hallottam a valo eletben, hogy en fizetek a pasimnak.
Masik az ajandekozas kerdes. Szerintem normalisabb lenne szulinap meg ilyen szarok nelkul nezni, mert ha te fizetsz a pasidnak egy Xboxot az eleg draga, de ha meg vissza kapsz egy spanyol utat akkor kb nullara jon ki a koltsegeidet viszont megdobja.
Nekem napi szinten sírnak a gyerekes kollégáim hogy milyen jó hogy nekem nincs, és csak magamat tartom el.
Most én kérjek elnézést, hogy velük ellentettben minden lépésemet 1 milliószor átgondolom.
Se gyerek, se pérkapcsolat nem kell. (Szexet el lehet intézni egyéb úton, de mondjuk nekem prioritásban nem olyan fontos.)
Mindig van félretett pénzem és max áruhitelem van, de most még az sincs.
Komolyan én kérek elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!