Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak es feltünt, hogy több pénze marad szingliként?
Negyedik hónapja vagyok egyedül, és azóta több pénzem marad hó végén. Azelőtt sem nélkülöztünk, de most mégis jobban állok annak ellenére, hogy mindent egyedül fizetek. Annó albérletben éltünk, ami 80ezer volt, azóta elköltöztem és egyedül fizetek 60ezret. Főzni sem fözök egyedül, csak valami gyors reggelit és vacsorát készitek, az ebédet rendelem.
Most is, és az exemmel is 300ezret kerestem, amiből 250et leadtam, a maradék pedig zsebpénz volt. Az exem talán 190et keresett, mégsem maradt pénz a közösben a hó végén.
Akkoriban soha nem vásároltam, mindent ő intézett.
Előfordúlhat, hogy végig félretett magának?
Különös ez. 1 éve váltam el. Nem volt hitelünk, mégis hó végén már gond volt boltba járni. Ha a gyereknek kellett cipő, abban a hónapban már nem tudtunk venni neki mást. Közben a volt férjem el volt dőlve, hogy milyen jól keres.
Most ketten vagyunk a gyerekkel. Van hitelem, amiből felújítottam a lakásom. Mégis több dolgot megengedhetek, pl ruhákat veszek magamnak is meg a gyereknek is szinte minden hónapban. Nem volt gond a sulira most egyszerre venni neki tanszereket, cipőt, ruhákat. Gyerektartást keveset kapok.
Nagyon aggódtam, mi lesz velünk, de jobban élünk így.
Nem is értem, mire adtál 250 ezret. Bár azt sem értem, hogy mit nem értesz. Most 20 ezerrel kevesebb az albérlet, a számláid is gondolom feleződtek. Fele annyi kaja fogy vagy készül egyáltalán, és persze nincsenek programok. Ez mind csökkenti a kiadást.
A közös élet akkor jó anyagilag, ha valamelyikőtök lakásában laktok (vagy közösben) de ugye nincs albérleti díj. Illetve ha mindketten spórolósok vagytok.
Engem az anyagi összeomlástól az mentett meg, hogy elváltam a volt férjemtől. Ő odakint nyomorog a kb 5-7 ezer eurós bevételéből egy bérelt szobában, mert ott is elszórja a pénzt. Én meg elvagyok a gyerekkel egyedül is.
11: Nincs ebben semmi különös. Valszeg a férjed többet tett sutyiba félre, mint amennyi gyerektartást utal most. Gondolom ez-az még csurran-cseppen a gyerkőcnek a GYT-n fölül is.
Normális esetben két keresővel jobban lehet spórolni: rezsi megoszlik, főtt kaja olcsóbban kijön, közös autó, stb. Ha az egyik magánkasszázik, vagy szórja a lét, mint a bolond a mákot, akkor van meglepődés válás után, de egyébként nincs. Férfiként a csajozás is extra költség adott esetben. Nekik ritkán jön házhoz a potyaszex.
60 ezerbol milyen alberletben elsz? maximum egy szobaban. feltetelezem, 80 + 80 ezerbol ketten eltetek egy lakasban, azert baromira nem mindegy, hogy van egy komplett lakasod a paroddal, akit elvileg szeretsz vagy egy szobaban nyomorogsz es melletted ott van meg a laskasban minimum 1, de lehet tobb random idegen is.
berelj egyedul egy lakast, aztan majd megtudod, mennyivel konnyebb ketten. ha ketten vagytok, minden felezodik, kaja, bevasarlas, rezsi stb, ne mondd mar, hogy nem ezerszer konnyebb anyagilag.
az mar csak a te balf@szsagod, hogy nem beszeltetek meg rendesen a kozos kasszat es azt hiszed, lehuzott a nod. mar ha egy szo is igaz ebbol az egeszbol, mert szerintem full kamu.
14#, sajnos még a gyerektartást sem fizeti rendesen és a gyereket sem viszi el, nem vesz neki semmit.
11-es voltam.
Mivel spórolós vagyok nekem baromi sok megmaradt:D
Nem kell vacsizni 6-10 ezerét, nem kell ilyen olyan programokra menni, nincs nasi ha abban a pillanatban amikor megkívánja valaki:D
Egyik első felhasználó írta, hogy a nőknek tök jó, mert elvannak rajzolással meg ilyenekkel. Hát azért ez eléggé a kisebbség:D Általában inkább ők az utazgatósabbak és nekik kell a több program amire pénzt kell kiadni. Már csak abból kiindulva, hogy itt is jönnek a fillérb.szó jelzővel meg, hogy minek neked barátnő, ha csak otthon akarsz vele lenni, meg sajnálsz egy kajálást:D Kicsit kettősséget érzek azért ilyenkor:D Nem látom a kommenteket, hogy "anya, a magad nevében beszélj mert én nem fogok otthon ülni és rajzolgatni egy fillérb.szó pasival" :D
250-et leadtál??? Ennyi pénzből röhögve meg kellett volna élni. Ha minden ki van fizetve, meg is zabáltatok, akkor is olyan dúrván a 250-ből 60.000 meg kell maradjon. És ott az ő fizuja is, tehát ha feleztek, akkor 120.000.
Tehát igen, vagy lopott, vagy elphaszta hülyeségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!