Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a 'haragom'?
Figyelt kérdés
Terelt, hárított, hazudott a szemembe. Más nő nem volt miközben velem volt(de volt!). Meg kérdeztem mit akar ő tőlem, itt kezdotott az egész... Terelt, hárított, hazudott ismét a szemembe. Meg kaptam, hogy gyerekes vagyok és nincs idege hozzám (addig érdekes mód volt amíg be nem kérdeztem) addig napi szinten találkozni is akart! Ezek után még neki áll feljebb, hogy többet ne keressem. Hagytam neki egy üzenetet amit nem biztos, hogy olvasott de annyit írtam, hogy nyugodjon meg nekem ilyen emberre semmi szükségem nincs az életemben semmilyen szempontból és mást hulyitsen ezek után mivel egy hatalmas csalódás mint 'ferfi' és nagyon nagyon jó tanuló pe z volt ő nekem!!! Mivel dolgoztam nem figyeltem messenger a következő törölt, tiltott mindenhol... Meg neki áll feljebb. Normális viselkedés ez egy majdnem 40 éves férfitól? N31
Még ezt a kérdést is kár volt kiírnod miatta. Kár pocsékolni az időt rá.
2022. febr. 21. 13:07
2/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
Lehet igazad van... :)
2022. febr. 21. 13:10
3/12 anonim válasza:
Jogos a haragod, és normális amit csinált. Megmondtad, hogy vége, ő nem vitatkozik, megszakított minden kapcsolatot.
Mire vágysz még? Azt szeretnéd, ha üzengetnétek egymásnak hetekig, attól neked jobb lenne?
2022. febr. 21. 13:11
4/12 A kérdező kommentje:
Az a nornalis, hogy meg neki áll feljebb az egész miután felnőtt ember létére meg merted kérdezni magyarán, hogy hányada altok egymással és ismét az ember szemembe hazudott, terelt, hárított.. Magyarán legjobb védekezés a támadás... Hát nem vagyok ebben biztos...
2022. febr. 21. 13:14
5/12 anonim válasza:
Nem támadott, letiltott.
2022. febr. 21. 13:27
6/12 anonim válasza:
Ha szakítottatok, akkor teljes joggal várja el, hogy hagyd békén és ne keresd többet. A stílus ahogy előadja elég alja, de a végeredmény ugyanaz - már semmi közötök egymáshoz. Lépj tovább, nem érdemes energiát paazrolnod egy ilyen emberre.
2022. febr. 21. 13:28
7/12 A kérdező kommentje:
Az neked nem támadás, hogy valótlan dolgomat kapsz az arcod a mert rá mersz kérdezni? Nálad valami fogalom zavar lehet rendesen... Meg úgy beszélsz vele mint a kutyával? Ugyan ilyen emberi mód írtam mint most is... Nem mondtam semmi sertot vagy bántót pl...
2022. febr. 21. 13:29
8/12 A kérdező kommentje:
6# csak a stílus bánt leginkább és az, hogy meg neki áll feljebb. Köszönöm egyébként!
2022. febr. 21. 13:30
9/12 anonim válasza:
Nem jogos. Nem tudjuk, hogy mennyire jogos egyáltalán letámadni, faggatózni, aztán meghazudtolni, és ezek után!!! egyáltalán nem jogos követelőzni, hogy mennyire vesz komolyan. Azt se tudjuk, hogy mióta vagytok együtt és milyen volt a kapcsolat.
Te most sértve érzed magad, mert azt vártad, hogy térden csúszik eléd bocsánatért könyörögni. Erre még ő közli, hogy szakítani akar. Ezt a lépést részéről jogosnak tartom, elvégre te ecsetelted hosszan, mekkora kaki a kapcsolat. Az egyetlen logikus lépés ezek után a szakítás. Sokan tiltják és törlik ez után az exet, hogy kísértésbe se essenek, hogy ráírjanak. Vége, pont, tovább kell lépni.
Te meg úgy viselkedsz, mint aki nem is akart szakítani, csak hisztizni akartál és fenyegetőzni. Most oda a játékszered, nem írogat. Na bumm. Legközelebb előbb gondolkodsz, aztán fenyegetőzöl.
2022. febr. 21. 18:26
10/12 A kérdező kommentje:
9 ezt biztos ide akartad írni? Te a szavak jelentésevel se vagy tisztában, értelmezni nem tudtad de okoskodsz. Baszki ez nagyon gáz már bocs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!