Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félre értik a viselkedésemet a nő ismerőseim vagy jogos?
Úgy nőttem fel, hogy a nők is szót kaptak egy beszélgetésben, figyeltek azok mondanivalóikra és bátran beléphettek bàrmilyen kommunikációba.
Szeretek véleményt formálni, figyelni másra, és "vitázni" egy adott témával kapcsolatban.
Nem egyszer megkaptam a nő ismerőseimtől, hogy, nekem könnyű így jó fejnek tünni ha minden beszélgetésben részt veszek. Sokszor úgy érzem, hogy félre értik és irigyek, sőt féltékenyek, hogy miért szólok bele abba a témába amit a férjük kezdett el.
Adott a következő szituáció (pl): összeülünk négy pár, vacsora, zene stb. Beszélgetünk, például a ház építésről, a gyereknevelésről..a barátnőim vévig csendben vannak én pedig szívesen bekapcsolódok a témába.
Hallgatnom kellene? Velem van a baj? Nem tudnék ilyen lenni mint ők..
A kérdés az, hogy félreérthető lenne bàrmilyen szempontból is?
Számomra inkább a barátaid furcsák. Nemtől függetlenül 2021ben ha valakinek kedve van/tud miért ne szólhatna hozzá egy témához??
Nem a középkor ez, vagy akkor a kedves barátaid időutazók és eltevedtek.
Mondjuk, tegyük hozzá hogy valóban nagy szerepe van ebben (szerintem) a neveltetésnek. Ha valaki azt látta otthon, hogy az asszony neve kuss és ez jó (de csak mert azt láta hogy anyukának is rendben van) leher neki az a normális. A normális azért relatív.
Nekem bátyám van, és ahogy előttem valaki is írta, nekem a fiús ugratás is tök alap, ehhez vagyok hozzászokva a testvérem által. Illetve ez is az egyik részem. Nem vagyok se túl lányos, se túl fiús. Általában kedvelik az emberek pl a humoromat és a férfiakat is megnevettetem. Nyilván nem mindenkinek fekszik, ezt elfogadom. De nem érzem ezt hátranynak, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!