Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezek után nem állok vele szóba, az jogos?
Először is annyit, nem vagyok haragtartó ember, és az is ritka mint a fehér holló, hogy en valakivel szóba se álljak, tehát nagyon nagy dolognak kell ahhoz történnie, hogy ne beszéljek valakivel.
A helyzet: van egy férfi, aki megteszi hogy ok nélkül napokig nem beszél velem. Van hogy 2-3 napig, minden előzmény nélkül eltűnik. Kifogás mindig a munka, amit nyilván nem hiszek el. Már kb kétszer ajánlottam neki, hogy beszéljük meg mégis mi ez az egész, és ha nem akar már engem, mondja meg, nem gond. Ő jobbra, én ballra, aztán annyi. Tagadta hogy ezt akarná. En azt mondtam neki, hiszen a megbeszélést is elutasítja. Azt válaszolta, akkor utasítana el, ha nem is beszélne velem. Ah, hiszen aminor x napra eltűnik, akkor azt se vegyem elutasításnak? Lényeg hogy meguntam, kiábrándultam, és már én nem akarok vele beszélni, de semmiről sem. Nem így szoktam lezárni a dolgokat, most sem így akartam, de egyszerűen elegem van a hazudozásaiból, és hogy hü..nek néz. Részemről jogos, ha az ő hozzáállása miatt, már én nem akarok szóba állni vele?

Ez lekváros.
Amúgy ettől a beszélgetéstől vártál valamit, hadd kérdezzem meg?
Szimpla unaloműző vagy neki, ha nem tűnt volna fel....

Csak a rovatból gondolom, hogy eszerint itt nem baráti, hanem párkapcsolatról volna szó?
Abba nem férnek bele az eltűnések. Mondd meg neki, hogy részedről ez a kapcsolat le van zárva, ezután másokkal ismerkedsz.
Ettől függetlenül, ha összefuttok, szóba lehet állni, de a 3 lépés távolságot tartsd meg tőle.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!