Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ezek után nem állok vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezek után nem állok vele szóba, az jogos?

Figyelt kérdés

Először is annyit, nem vagyok haragtartó ember, és az is ritka mint a fehér holló, hogy en valakivel szóba se álljak, tehát nagyon nagy dolognak kell ahhoz történnie, hogy ne beszéljek valakivel.

A helyzet: van egy férfi, aki megteszi hogy ok nélkül napokig nem beszél velem. Van hogy 2-3 napig, minden előzmény nélkül eltűnik. Kifogás mindig a munka, amit nyilván nem hiszek el. Már kb kétszer ajánlottam neki, hogy beszéljük meg mégis mi ez az egész, és ha nem akar már engem, mondja meg, nem gond. Ő jobbra, én ballra, aztán annyi. Tagadta hogy ezt akarná. En azt mondtam neki, hiszen a megbeszélést is elutasítja. Azt válaszolta, akkor utasítana el, ha nem is beszélne velem. Ah, hiszen aminor x napra eltűnik, akkor azt se vegyem elutasításnak? Lényeg hogy meguntam, kiábrándultam, és már én nem akarok vele beszélni, de semmiről sem. Nem így szoktam lezárni a dolgokat, most sem így akartam, de egyszerűen elegem van a hazudozásaiból, és hogy hü..nek néz. Részemről jogos, ha az ő hozzáállása miatt, már én nem akarok szóba állni vele?

2022. febr. 17. 11:04
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen jogos. Csak akkor kommunikál veled, amikor kedve tartja, nem figyel oda a te igényeidre. Jobb, ha időben leépíted.
2022. febr. 17. 12:09
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

😂 😂 😂. Mintha az utolsó 'kapcsolatomat' írtad volna le szóról szóra. Azt hittem egyedül nekem van ilyen 'szerencsem'.

Baszus meg kerdezehetm hány éves a pasi és te?

2022. febr. 17. 12:19
 23/50 anonim ***** válasza:
23%
Most ő a párod? Vagy mi van?
2022. febr. 17. 12:33
 24/50 A kérdező kommentje:
23-as pont az hogy elvileg azt mutatja az, gyakorlatilag meg másként viselkedik. 40 feletti
2022. febr. 17. 12:46
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
24 teljesen ugyan ezt csinálta!!!! Hagyd a francba és mást hulyotsen, én így álltam hozzá!! Úgy voltam vele, ha annyira erdeklem (több vasat tart melletted is a tűzben, Sőtt biztos!!!!) akkor folyamatos kontaktban lennétek, és nem így állna hozzád is!! Tudom, hogy roszul esik amit most írtam, de nem rosszindulatbol. Az ilyentol menekülni kell, mert csak használ. Fél a fejjel! :)
2022. febr. 17. 13:08
 26/50 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem rosszindulatból mondtad. Ugyanúgy latom, mint te, csupán korrekt ember modján szerettem volna lerendezni ezt, hogy engem ne nézzen átjáróháznak, de belegondoltam, ha még én kezdenék magyarázkodni, azzal csakis magamat aláznám meg. Az ő magyarázkodásait sincs kedvem már hallgatni.
2022. febr. 17. 13:14
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
26#en meg tettem amit most írsz! Terelt, hárított, hazudott rólam... Ezt se érdemelte meg!!! Ez lett a vége. Tanuló pénz volt. Ő 39. Ennyi éves férfitól se vártam volna ezt a viselkedést! Ne kérdezz rá, legalább nem jársz úgy mint én, meguszod?! :)
2022. febr. 17. 13:17
 28/50 A kérdező kommentje:
Pont emiatt döntöttem úgy, hogy szembe megyek az elveimmel, és tőlem nagyon távol álló módon, mindenféle magyarázat nélkül lelépek. Egyszerűen méltatlan amit művel.
2022. febr. 17. 13:19
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi! :)
2022. febr. 17. 13:30
 30/50 anonim ***** válasza:
89%
Ezaz! Hajrá! Veled vagyok! Sokkal jobb pasi jár neked! Ne érd be ilyen suttyókkal!
2022. febr. 17. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!