Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék szoláriumba menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szoláriumba menni, de azt mondják, hogy ha valaki szoliba jár, akkor az gáz, mert nem természetes stb. Ez tényleg így van?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, hogy fehér a bőröm. Nem az, hogy hófehér, de mondjuk úgy, nincs egészséges színem és ez zavar. A hajam sötét, hosszú, a szemem is sötétbarna, a szemöldököm is barna és így a fehér bőr miatt sápadtnak tűnök. Nyáron sokat voltam a napon, felszedem egy kis színt, de szeretnék barnább lenni. Eddig mindig elvetetem a szolárium ötletét, de most már szeretnék menni, hogy egészséges színem legyen, mert én így nem szeretem magamat. Azt mondják, hogy aki szoliba jár, az gáz. Legalábbis a fiúismerőseim mondják ezt..

Viszont én nem tehetek róla, hogy ilyen a bőröm színe, de nem áll jól nekem, mindig olyan, mintha beteg lennék. Szerintetek gáz, ha szoliban próbálok felszedni egy kis színt? Fiúk, ezért lenéznétek egy lányt?

16L

2010. szept. 11. 18:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nemcsak attól függ, hogy hányszor megy, hanem attól is, hogy egy alkalommal meddig marad és maga a szolárium mennyire káros (milyen a sugárzás összetétele és erőssége).
2010. szept. 12. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem menyj el nyugottan. Énis pontosan emiatt voltam ,ami miatt te.Nem vittem túúlzásba és szép,nem természetellenes barna.Ennyi. AKINEK NEM TETSZIK NE NÉZZEN RÁD... ha neked így nemtetszik ahogy vagy akkor mér ne mehetnél? nehogy már más miatt ne tedd meg..

Persze nemszabad tulzásba vinni.

Az első alkalomál valószínüleg inkább piros leszel,de pár nap múlva elmúlik(ne aggódj nem rákvörös leszel) Amit ne felejts el,szoliba bemenni szolikrém nélkül NEM SZABAD!!!

Fekvőbe nem ajánlatos mesztelenül menni,hiába fertőtlenítik le..nem lehet tudni.Állóba viszont nyugodtan lehet mesztelenül.

Remélem segítettem valamit.

2011. máj. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!