Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnék szoláriumba menni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szoláriumba menni, de azt mondják, hogy ha valaki szoliba jár, akkor az gáz, mert nem természetes stb. Ez tényleg így van?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, hogy fehér a bőröm. Nem az, hogy hófehér, de mondjuk úgy, nincs egészséges színem és ez zavar. A hajam sötét, hosszú, a szemem is sötétbarna, a szemöldököm is barna és így a fehér bőr miatt sápadtnak tűnök. Nyáron sokat voltam a napon, felszedem egy kis színt, de szeretnék barnább lenni. Eddig mindig elvetetem a szolárium ötletét, de most már szeretnék menni, hogy egészséges színem legyen, mert én így nem szeretem magamat. Azt mondják, hogy aki szoliba jár, az gáz. Legalábbis a fiúismerőseim mondják ezt..

Viszont én nem tehetek róla, hogy ilyen a bőröm színe, de nem áll jól nekem, mindig olyan, mintha beteg lennék. Szerintetek gáz, ha szoliban próbálok felszedni egy kis színt? Fiúk, ezért lenéznétek egy lányt?

16L

2010. szept. 11. 18:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*elvetettem
2010. szept. 11. 18:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak figyeéni kell arra, hogy ne vidd túlzásba. Ha már nem barna vagy, hanem sárga, az már gáz. Én biztos elmennk a helyedben, ha nem tetszik neked így a bőrszíned, akkor változtatni kell rajta. Menj el, kérdezz utána a szolistól mindennek, hány perc stb, nem gáz :)
2010. szept. 11. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Az a lényeg, hogy Te mit gondolsz.

De a fontos az, hogy nem szabad túlzásba esni. 1 héten max egyszer elég elmenni, vagy 2 hetente. Van aki mindennap jár szinte, és a bőre 24 éves korára olyan lesz, mint egy 40 évesnek.

Úgyhogy nem hiába mondják, hogy nem szabad túlzásba vinni;)

Nekem is nagyon fehér a bőröm. Napon szinte nem is barnulok semmit :S Csak leégek ... Úgyhogy én is nagyon gondolkodok, hogy elmenjek e szoláriumba.

2010. szept. 11. 18:32
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem is akarom tönkretenni, nekem fontos, hogy szép legyen a bőröm, szerencsére az, pattanásaim sincsenek, ezért is félek kicsit, nehogy "megcsúnyuljak". Nem vinném túlzásba, csak néhányszor mennék, hogy legyen valami színem.
2010. szept. 11. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz, néha én is járok :$

19/F

2010. szept. 11. 18:43
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Gáz, mert látszik h természetesen vagy szoláriumba barnultál le.
2010. szept. 11. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Inkább használj önbarnító krémet! A szolárium rendkívüli sugárdózist nyom a bőrödbe, amely azon túl, hogy káros, öregíti is a bőrt.

Ráadásul egy átfogó országos vizsgálat kimutatta, hogy a szoláriumok egy része nem felel meg az előírásoknak.

Amúgy az egészséges bőrszín megőrzésében fontos szerepe van a ß-karotinnak, ami számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható. Kifejezetten karotin tablettát is lehet kapni.

2010. szept. 11. 19:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Az önbarnító nagyon gáz, ha elrontom, hogy fogok kinézni, meg foltos is leszek.
2010. szept. 11. 19:43
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Nekem a világos színek tetszenek.

Láttam már olyat, aki egészségesen lebarnult... mit mondjak: szép, de világosan jobban tetszene.

A szoláriumot azért sem ajánlom, mert gondolom nem szeretnél 40 évesen úgy kinézni, mintha 75 lennél, és nem szeretnél 65 évesen rákot.

2010. szept. 12. 01:07
 10/12 anonim ***** válasza:
ha nem viszi túlzásba, nem fog úgy kinézni, és a heti egy alkalom bőven nem túlzásbavitel!
2010. szept. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!