Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a csjjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a csjjal?

Figyelt kérdés

a helyzet a következő

20 éves vagyok a csaj 17 idén lesz 18

úgy rám szállt mint bolha a kutyára egész idő alatt próbálja a közös témát keresni ha lehet így fogalmazni

tavalj levizsgáztam motorra most valamelyik nap látom hogy ő is elkezdtem sportolni hirtelen ő is van néhány kutyám hirtelen ő is beszerzett egyyet egész idő alatt próbál útánozni vagy nem is tudom minek lehet ezt nevezni pár évig le tudtam rázni hogy befejeztem a sulit ez kb 1-1.5 év volt azóta újra rám szállt

akárhány képet feltöltök a facebookra vagy az instára mindet likeolja

mit tudok az ilyennel csinálni?

2022. febr. 20. 07:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A jó hejesírás az alapművelcség része!
2022. febr. 20. 08:38
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem olyan egyértelmű, hogy rád van szállva. Az, hogy egy 18 éves lány sportol és kutyázik... Ez elég sok lányra jellemző. A motorozás sem bizonyíték, lehet, hogy olyan társaságban mozog vagy tényleg vágyott rá. Ha meg ismerősök/haverok vagytok, akkor az sem zaklatás, hogy tezszikeli a képeidet. A közös téma keresés... Tudod, a lányok nem olyanok, mint a fiúk, mi nem csak azzal állunk szóba az ellenkező nemből, akivel dugni akarunk.

Persze, lehet, hogy tévedek, de szerintem egyszerűen túl nagy az egód.

2022. febr. 20. 08:48
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem írj neki egy levelet, rögtön kiábrándul.
2022. febr. 20. 09:15
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
Mit csinaljal? Hat add meg neki kemenyen, seggbol szajba, aztan dobd ki a pitsaba.
2022. febr. 20. 09:33
 15/19 anonim ***** válasza:
22%

/mi nem csak azzal állunk szóba az ellenkező nemből, akivel dugni akarunk./

Már született olyan lány, aki dugni akar?

Ez új!

Kamu! Nem született.

2022. febr. 20. 09:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérd meg, hogy korrepetáljon helyesírásból.
2022. febr. 20. 10:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírásodra gyúrjál, ahelyett, hogy itt vered magad és arcoskodsz, hogy mennyire népszerű vagy a csajok körében...
2022. febr. 20. 10:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"mit tudok az ilyennel csinálni?"

Miért kéne bármit is csinálnod vele?

2022. febr. 20. 12:42
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Böngésszétek közösen a magyar helyesírás szabályait.
2022. febr. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!