Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a csjjal?
a helyzet a következő
20 éves vagyok a csaj 17 idén lesz 18
úgy rám szállt mint bolha a kutyára egész idő alatt próbálja a közös témát keresni ha lehet így fogalmazni
tavalj levizsgáztam motorra most valamelyik nap látom hogy ő is elkezdtem sportolni hirtelen ő is van néhány kutyám hirtelen ő is beszerzett egyyet egész idő alatt próbál útánozni vagy nem is tudom minek lehet ezt nevezni pár évig le tudtam rázni hogy befejeztem a sulit ez kb 1-1.5 év volt azóta újra rám szállt
akárhány képet feltöltök a facebookra vagy az instára mindet likeolja
mit tudok az ilyennel csinálni?

Nekem nem olyan egyértelmű, hogy rád van szállva. Az, hogy egy 18 éves lány sportol és kutyázik... Ez elég sok lányra jellemző. A motorozás sem bizonyíték, lehet, hogy olyan társaságban mozog vagy tényleg vágyott rá. Ha meg ismerősök/haverok vagytok, akkor az sem zaklatás, hogy tezszikeli a képeidet. A közös téma keresés... Tudod, a lányok nem olyanok, mint a fiúk, mi nem csak azzal állunk szóba az ellenkező nemből, akivel dugni akarunk.
Persze, lehet, hogy tévedek, de szerintem egyszerűen túl nagy az egód.

/mi nem csak azzal állunk szóba az ellenkező nemből, akivel dugni akarunk./
Már született olyan lány, aki dugni akar?
Ez új!
Kamu! Nem született.

"mit tudok az ilyennel csinálni?"
Miért kéne bármit is csinálnod vele?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!