Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom testvérének bejövök? Mit csináljak?
Ne hagyd ki mindig a névelőket. Bocs az offért de nem bírom:D sorry.
Látatlanból nem tudjuk megmondani. Persze mondhatjuk, hogy az ilyen célzásoknak van jelentősége (pl hogy ha előbb találkoztok, veled lenne), én is csináltam már ilyet csak pont az ellenkezője miatt, hogy, érzékeltessem a haveri jelleget, de ez talán inkább női dolog. Vagy a fene tudja.
Az mondjuk a tesó részéről bunkóság hogy a csaját neked szidja. Megkérdezném, miért nem bír a barátnő, de lehet érzékeli hogy veszélyes vagy a barátjára.
Szerintem egyenlőre kerüld amennyire csak tudod és figyeld a jeleket, ha van valami konkrétább akkor finoman állítsd le.
Bár reméljük van gerince és nem kezd ki a testvére csajával.
Ugyanakkor vannak emberek akik nagyon bénán teremtenek emberi kapcsolatokat. Amit ők viccnek szánnak, másnak nem megy át és csak szimplán nem megy nekik. Ilyenben is volt részem (egy barátnőm pasija). Rohadt gáz volt, hogy ő azzal viccelt hogy ő olyan jó pasi (nem) hogy nem merek leülni mellé, mindezt a barátnője előtt (aki ugyebár az én barát barátnőm is) és ő így akart poenkodni. Nem jött össze:D szóval ez meg a béna szocializációra példa.
Légy vele semleges. Udvarias de semmi több. Figyeld a jeleket, de ne pörögj rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!