Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a lány közelében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a lány közelében, hogy tudja tetszik nekem anélkül hogy mondanám?

Figyelt kérdés

Diákmunkán vagyunk együtt, heti egyszer. Kedves, mosolygós, szerintem én is bejövök neki de azért ez nem biztos. Rákérdezni nem merek, de nem is szeretnék mert ha mégse, akkor utána kellemetlen lenne együtt beosztáson.

Mi az egyértelmű jel egy nő számára ha kettesben vagyunk? Nem szeretnék túl nyomulni, nem szex lenne a cél, de jó volna valami visszacsatolás a részéről, hogy mehet.

2022. febr. 4. 08:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Hívd mondjuk el randizni abból tudni fogja
2022. febr. 4. 08:44
 2/18 anonim ***** válasza:
Mikor meglátod mindog feltunőrn örülj meg neki
2022. febr. 4. 08:47
 3/18 anonim ***** válasza:
*jav mindig feltűnően
 4/18 A kérdező kommentje:
Az kizárt. Együtt vagyunk diákmunkán, bőven jó felmérni a terepet. Vannak ilyen dolgok, hogy lemásolom a testtartását, babrálok valamivel, ezek nem jók, nem elég egyértelműek, de ha megsimítom a haját az meg már sok. Valami egyértemű, mégis szolíd jelzés? Mit mondjak?
 5/18 anonim ***** válasza:
97%
Nincs egyértelmű jel. Erre találták ki a beszédet.
2022. febr. 4. 08:58
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Szia, nincs kedved eljönni velem meginni valamit?

Tessék, mond ezt

2022. febr. 4. 09:03
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném direktbe, mondtam már.
2022. febr. 4. 09:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Vegyél bonbont és kínáld meg vele.
2022. febr. 4. 09:21
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Dörgöld hozzá az ágyékodat.

Te nagy ég, flörtölj vele. "Helló, milyen csinos vagy ma, új ruha? Új frizura?"

2022. febr. 4. 09:30
 10/18 A kérdező kommentje:

Inkább maradok a hajtúrásnál.

23 évesek vagyunk, nem gyereket. Ha bombont adok neki, akkor akár már randira is hívhatnám...

2022. febr. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!