Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a lány közelében, hogy tudja tetszik nekem anélkül hogy mondanám?
Diákmunkán vagyunk együtt, heti egyszer. Kedves, mosolygós, szerintem én is bejövök neki de azért ez nem biztos. Rákérdezni nem merek, de nem is szeretnék mert ha mégse, akkor utána kellemetlen lenne együtt beosztáson.
Mi az egyértelmű jel egy nő számára ha kettesben vagyunk? Nem szeretnék túl nyomulni, nem szex lenne a cél, de jó volna valami visszacsatolás a részéről, hogy mehet.

Nyilván nem igaz mindenkire, de nekem - nőként - ezek az apró utalások (hajtúrás, babrálás, utánozás) abszolút nem esnek le :D Ha én lennék a csaj helyében, ítéletnapig sem jönnék rá, hogy neked bejövök.
Hívd el. Lehet úgy fogalmazni, hogy ne legyen nyomulós, vagy túl randiszagú, csak egy könnyed baráti program. (Én sokszor kezdem úgy a kéréseimet-kérdéseimet, hogy "nemleges válasz is ér, van b-tervem", hogy a másik ne legyen kényelmetlen)
Pl. jön egy új film a moziba, de a barátaidat nem érdekli, egyedül meg utálsz menni, esetleg érdekelné?
13. Akkor neked mi lenne egyértelmű (ami nem elhívás)?
Egyébként sem akarom még elhívni, elég egy teljes nap hetente vele egyenlőre.

#14 Írtam példát is, szó szerint így kezdődött a jelenleg is tartó, komoly párkapcsolatom :)
Párom elhívott moziba, mert egyszer említettem hogy szeretem az Alien-t, és pont akkor jött ki az új film (ami egy kupac kaki, de ettől függetlenül különleges, emiatt)

Ja, hogy az ő hajába? Én utálom, ha egy nem közeli barát/rokon matatja a hajamat, nálam ez negatív pont.
Valakinél meg romantikus, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!