Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány, ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány, ha egy férfi nem ezermester?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hátrány-e a nőknél, ha egy férfi nem az a tipikus ezermester típus, mondhatni inkább ügyetlen...

De ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert stb. Csak nem saját kezűleg oldja meg.

2022. febr. 16. 23:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
86%
Lehet youtubról is el lesni mit hogyan kell de ha valakinek nincs érzéke hozzá akkor csak kokanyolás lesz a vége . Utána sírhat a nő..
2022. máj. 24. 19:52
 32/42 anonim ***** válasza:
92%

Nem várom el, hogy ezermester legyen, de azért kifejezetten jobban esik, ha talpraesett férfi van mellettem. A mostani barátom is ilyen. Nagyon ügyes és lelkesen segít. Számomra ez megfizethetetlen.

Ezzel szemben az utolsó kapcsolataimban balf... szokat fogtam ki. Az egyik egy rántottát lusta volt megsütni magának, akár fogat mosni, nem volt tisztában azzal, mire használjuk a súrolószert, az anyja nem vasalta a ruhákat, így ő sem... Ezek a dolgok más téren is kijöttek nála. Nem értett semmihez, de tényleg szó szerint semmihez! Víz, villany, fűtés, autó, barkácsolás... Semmi! Egyik sem érdekelte. Amihez meg állítólag lett volna affinitása, azt is én oldottam meg. Magamnak telepítettem fel a wi-fi routert, google segített.

A másik meg tudott főzni, de amellett, hogy a tisztaság neki sem barátja, rá sem lehetett volna bízni akár egy polc felfúrását.

Mindehhez képest jelenleg enyém a főnyeremény.

2022. máj. 24. 20:37
 33/42 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem húzza a száját hogy szakembert kell hívni és megfizetni akkor nem zavarna. N
2022. okt. 3. 13:07
 34/42 anonim ***** válasza:
89%
Nálam inkább a házimunkától való elzárkózás a hátrány.
2022. okt. 3. 23:06
 35/42 NTBS ***** válasza:
86%
Részben.
2022. okt. 4. 11:28
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Olyanhoz ne nyúljon senki amihez nem ért.. Megszereled a vizet, valamit rosszul csinálsz és eláztatod mondjuk a konyhàt. Utàna nemcsak a vizet kell szereltetni még hìvhatod a konyhabútorost is. Vagy annak is nekiàllsz aztàn abban is kàr okozol és tiszta ördögi kör :D
2023. ápr. 19. 20:43
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
36. Főleg ha nem olyan ezer eves szutyok van mint nalam , ha nem draga penzbol beszerelt..
2023. ápr. 19. 23:39
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Hátrány, ha egy nő nem tud főzni?…… Számomra nem gond, ha keresünk annyit, hogy ki bírjuk fizetni a szakembert. Ám, ha 1wc ülőkét sem tud lecserélni, vagy egy villanykörtét kicserélni, akkor még sok pénzzel is rengeteget bosszankodunk majd.
2023. ápr. 20. 00:58
 39/42 anonim ***** válasza:
82%
Ha ugyetlen, es nem akar megbuheralni mindent, akkor rendben.
2023. ápr. 20. 12:35
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

38. Azért ahhoz már elég bénának kell lenni .

" Villany körte csere" xddd

2023. máj. 7. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!