Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy férfi nem ezermester?
Kíváncsi lennék, hátrány-e a nőknél, ha egy férfi nem az a tipikus ezermester típus, mondhatni inkább ügyetlen...
De ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert stb. Csak nem saját kezűleg oldja meg.
Nem várom el, hogy ezermester legyen, de azért kifejezetten jobban esik, ha talpraesett férfi van mellettem. A mostani barátom is ilyen. Nagyon ügyes és lelkesen segít. Számomra ez megfizethetetlen.
Ezzel szemben az utolsó kapcsolataimban balf... szokat fogtam ki. Az egyik egy rántottát lusta volt megsütni magának, akár fogat mosni, nem volt tisztában azzal, mire használjuk a súrolószert, az anyja nem vasalta a ruhákat, így ő sem... Ezek a dolgok más téren is kijöttek nála. Nem értett semmihez, de tényleg szó szerint semmihez! Víz, villany, fűtés, autó, barkácsolás... Semmi! Egyik sem érdekelte. Amihez meg állítólag lett volna affinitása, azt is én oldottam meg. Magamnak telepítettem fel a wi-fi routert, google segített.
A másik meg tudott főzni, de amellett, hogy a tisztaság neki sem barátja, rá sem lehetett volna bízni akár egy polc felfúrását.
Mindehhez képest jelenleg enyém a főnyeremény.
38. Azért ahhoz már elég bénának kell lenni .
" Villany körte csere" xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!