Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy férfi nem ezermester?
Kíváncsi lennék, hátrány-e a nőknél, ha egy férfi nem az a tipikus ezermester típus, mondhatni inkább ügyetlen...
De ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert stb. Csak nem saját kezűleg oldja meg.
Saját tapasztalatból párkapcsolatban előny, barátságban hátrány.
Nekem a párom aztmondta,hogy akkor vagyok a legszexibb amikor éppen valamit ügyeskedek.
Ilyenkor magabiztos vagyok és ez látszik.
Barátoknak és rokonoknak viszont nem szabad megmondani,hogy mihez értek mert mindig keresnek utána. Persze a grillpartykra neha elfelejtenek hívni,de a villanyt jó vagyok,ha meg kell csinálni.
Van olyan barátom aki mindog panaszkodik,hogy szerinte nem férfias a párja, mert nem tud megoldani egy egyszerü problemát, pl leszaladt redőnybe uj gurtni, vagy egy uj csillár felszerelése.
Nem árt ha egy férfi valóban sok mindent megtud csinálni (közben nem tesz károkat)
Sok pénz a család zsebébe marad
De ha nem az sem baj.
A baj csak az mikor nem ért semmíhez mindent ki kell fizetni a tetejében rávalót a nő keresi meg plusz a szakembert is neki kell előteremteni.
Nálam igen.
Nem azt mondom,hogy kizáró ok,de sokkal többre tartom azt aki megold ezt azt,mint aki ki tudja hívni a szerelőt. Biztos kapok ezért majd hideget,meleget,de nekem sokkal férfiasabb az,aki megoldja a dolgokat.
Nyilván van ami nem otthoni barkácsolást igényel,de egy mosógép bekötéshez vagy egy polc felfúrásához ne kelljen már a szomszédasszony férjét áthívni.
Szerintem ez párválasztásnál nem szempont. Legfeljebb szerencsés véletlen, ha a férfi ügyeskezű, számomra vonzó is ez a tulajdonság, de alapjáraton nem arról szól a szerelem, hogy a másiktól szolgáltatásokat várunk (az sem szokott manapság válóok lenni, ha a nő nem tud főzni, legfeljebb kellemetlen).
Az én családom férfitagjai nagyon ügyesek, értenek mindenhez, az apám, öcsém és bátyám felépít egy házat vagy autót, ha egy kalapácsot adsz a kezükbe. Ezzel szemben a páromat teljesen hidegen hagyja az ilyesmi és más beállítottságú, ő inkább az informatikában mozog otthonosan. Engem ez nem zavar, ha valami elromlik, szólunk egy rokonnak, ha pedig mondjuk újra kell telepíteni egy családtag gépét, a páromnak szólnak. :) Annyira pedig még én sem vagyok életképtelen nőként, hogy egy kiégett villanykörtét vagy eldugult lefolyót ne tudjak megoldani.
Viszont azt hozzá kell tennem, hogy épp lakásvásárlás előtt állunk, és kertes házban gondolkodunk. DE ha a rokonság nem lenne ilyen ügyes szakikkal tele, lehet, hogy panellakást választanánk, mert súlyos milliókat venne ki a zsebünkből, ha a lakásfelújításhoz külön burkolót, ácsot, kőművest, vízvezetékest stb. kellene hívnunk és fizetnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!