Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha egy férfi nem ezermester?
Kíváncsi lennék, hátrány-e a nőknél, ha egy férfi nem az a tipikus ezermester típus, mondhatni inkább ügyetlen...
De ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert stb. Csak nem saját kezűleg oldja meg.
"ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert "
Szakembert én is tudok hívni, a kifizetését oldja meg.
Volt olyan párom, aki semmihez nem értett. Szó szerint. Számomra elég lelombozó volt.
Mostani párom nagyon ügyes, még én is sokat tanulok tőle. Számomra emeli egy férfi tekintélyét, ha az ilyen dolgokban otthonosan mozog.
3 embertől kértem ajánlatot, hogy pakolják vissza a lefújt kúpcserepeket...azért háromtól, mert mindegyik eltűnt, mint az aranyóra. Nem tud kaszálni rajta, nem érdekli.
Szedhetem le az összes gerenda melletti cserepet, létráról, vagy a franc tudja miről vakolhatom vissza.
De hogy lehullok mint a sz.r a tetőről, az fix.
Babaváró hitel, anyámkínja, aztán old meg a vidéki putrit, amit vettél, hogy ne rogyjon össze.
✅ Hát ha van elég pénzed , hogy helyetted megcsinálja valaki.
✅ Akkor 100% hogy nem fogja érdekelni.
Hát bocsi.. nekem hátrány lenne, én is meg tudom oldani a női feladatokat, és kissé pénzorientált típus vagyok... sajnálnék annyi pénzt kidobni” ha nem lenne muszáj
És ezeken hosszabbtávon rengeteg vita lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!