Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány, ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány, ha egy férfi nem ezermester?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hátrány-e a nőknél, ha egy férfi nem az a tipikus ezermester típus, mondhatni inkább ügyetlen...

De ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert stb. Csak nem saját kezűleg oldja meg.

2022. febr. 16. 23:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
76%

"ezt leszámítva bármit megold, hív szakembert "

Szakembert én is tudok hívni, a kifizetését oldja meg.

2022. febr. 17. 06:37
 12/42 anonim ***** válasza:
89%

Volt olyan párom, aki semmihez nem értett. Szó szerint. Számomra elég lelombozó volt.

Mostani párom nagyon ügyes, még én is sokat tanulok tőle. Számomra emeli egy férfi tekintélyét, ha az ilyen dolgokban otthonosan mozog.

2022. febr. 17. 06:39
 13/42 anonim ***** válasza:
89%
Nálam az, mindig az olyan férfiakhoz vonzódtam, akik ügyesek és bárkit meg tudnak szerelni. Férfias, imponáló, életképes tulajdonság ez. Nekem hozzátartozik a férfiképemhez. És én sem hívok szakácsot az ebéd elkészítéséhez.
2022. febr. 17. 07:35
 14/42 anonim ***** válasza:
95%
A feleségemnél az imponálóbb volt, hogy tudok főzni és megtaláltam a mosogatót. Viccen kívül. Pedig mi apámmal ketten csináltuk a ház teljes felújítását.
2022. febr. 17. 07:42
 15/42 anonim ***** válasza:
93%

3 embertől kértem ajánlatot, hogy pakolják vissza a lefújt kúpcserepeket...azért háromtól, mert mindegyik eltűnt, mint az aranyóra. Nem tud kaszálni rajta, nem érdekli.

Szedhetem le az összes gerenda melletti cserepet, létráról, vagy a franc tudja miről vakolhatom vissza.

De hogy lehullok mint a sz.r a tetőről, az fix.

Babaváró hitel, anyámkínja, aztán old meg a vidéki putrit, amit vettél, hogy ne rogyjon össze.

2022. febr. 17. 07:46
 16/42 anonim ***** válasza:
92%
Nem hátrány nálam. Persze azért ne nekem kelljen mindig mindent megcsinálni amit ő is megtudna magától és amihez nem kell szakemberek segítsége. Pl egy villanykörte cseréje vagy akár egy szöget ütni a falba.
2022. febr. 17. 07:47
 17/42 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen hátrány, hiszen ezek a dolgok később lesznek megoldva és több pénzbe kerül, ugyanakkor csak ezért az egy tulajdonságért senki se fog elutasítani, ismerkedésnél máshol van a hangsúly.
2022. febr. 17. 08:19
 18/42 anonim ***** válasza:
84%

✅ Hát ha van elég pénzed , hogy helyetted megcsinálja valaki.

✅ Akkor 100% hogy nem fogja érdekelni.

2022. febr. 17. 08:27
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocsi.. nekem hátrány lenne, én is meg tudom oldani a női feladatokat, és kissé pénzorientált típus vagyok... sajnálnék annyi pénzt kidobni” ha nem lenne muszáj

És ezeken hosszabbtávon rengeteg vita lenne...

2022. febr. 17. 08:54
 20/42 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem hátrány. Teljesen lényegtelen, vannak szakemberek, ha valami probléma adódik fel lehet őket hívni. Meg mindig jobb mintha összekontárkodná.
2022. febr. 17. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!