Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő akinek belefér, ha egy párkapcsolatban néha elcsattan 1-1 pofon?
Hát igen, van olyan nő, aki ezt eltűri. Meg olyan is van, aki azonnal megy a kórházba látleletet vetetni, majd a látlelettel beballag a rendőrségre és feljelentést tesz. Ha nem hepciáskodsz tovább, megúszod egy távoltartási végzéssel. Ha egyéb is van a rovásodon, pl.nem engeded ki a lakásból, és nem jut el az orvoshoz, akkor akár többéves börtön is várhat rád.
Talán jobban megérné dolgozni magadon, nem? Hagyd abba a piálást és tanuld meg kezelni az indulataidat.
Valakinek biztos.
A mi családi kultúránkban egész más módszereket használunk a konfliktusok kezelésére és a feszültség levezetésére.
Az alkoholizmus pedig betegség, gyógyítani kéne.
#14: Egyszerű pofonokról nem lehet látleletet vetetni, mert annak fél óra múlva már semmi nyoma. Látlelethez legalább zúzódás kell. De ha van is látlelet, és a férfi tagad, akkor is a bíróság szinte biztosan felmenti a férfit, mert nem lehet bizonyítani, hogy ő volt. Nyugodtan mondhatja, ha a feleségét biztosan az utcán verték össze ismeretlenek, csak ráfogja az egészet. Ha egy tanúvallomás van egy másikkal szemben, akkor a bíróság biztosan felmentő ítéletet hoz az ártatlanság vélelme alapján. Ehhez még egy jó ügyvéd sem kell.
Most utánanéztem a statisztikai adatokban, s eszerint egy átlagos évben Magyarországon tipikusan kb. 1500 férfit ítélnek el házasságon belüli testi sértésért! Szerintem nem évente, hanem naponta történik ennyi, házasságon belüli testi sértés Magyarországon. Messze a legtöbb büntetlenül marad, sőt a legtöbb esetben a nő még feljelentést sem tesz, mert tudja, hogy esélytelen, sőt még ő fogja meginni a levét, mert a férje ezért is megveri. Ez a keserű valóság.
Exemet jol agyonverték a c.go spanjaim. A hátam mögött védtek be. Azaz mégcsak nem is szóltam nekik, nem is tudtam róla. Megszeppenve majdnem bőgve jott haza kérdezgetve arrol hogy kiket ismerek én valojában meg milyen köröm is van..?(plusz 2 év letöltendőt is kapott a korház miatt)
Ez járna neked is kedves kérdező. Én biztos hogy szólnék egy két embernek.
De veregetheted a vállad hogy pont vmi gyenge kis védtelen nőn keménykedsz aki semmit nem tud csinálni.
A mostani agressziv exem is folyamat nézem le amikor erősködik elottem hogy te apám nagy sztár vagy hogy még mélto ellenfelet se választasz hanem egy 50 kg-s nőt támadsz be. Nagy vagy tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!