Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Börtönőr vagy, esetleg ismersz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Börtönőr vagy, esetleg ismersz ilyen személyt?

Figyelt kérdés
Milyenek kapcsolatban? Én ismerekedem egy ilyen férfival de durva, 1x felkeltettem és reflexből elkapta a torkom, komolyan veszi ha játszom vele, lefog,szerintetek csak játekoas vagy pedig nem tudja ott hagyni a munkát? Hogy kéne ezt lereagáljam? Amúgy mikor beszélünk vicces, kedves és tud nagyon érzéki is lenni.
2022. febr. 15. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es, a bidám-bidám kifejezés miből ered?

Én egyébként a felsoroltakon kívül a következőket szoktam még olvasni/használni rájuk: réti néger, kátrányos helyzetű, hátsó-indiai.

2022. febr. 15. 14:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljes kiőrlésű polgártárs. Ez is jó szerintem.
2022. febr. 15. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:

11.

https://www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0&t=220s

Itt találták ki a videó készítői.

2022. febr. 15. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm, 13-as!
2022. febr. 15. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Exem az volt. Ilyen féltékeny, bizalmatlan emberrel még életemben nem találkoztam. Körülötte tobzódtak a nők, ezt előszeretettel hangoztatta is, és rám volt féltékeny. Nem hiszem, hogy a szakmája befolyásolta volna a jellemét, de nem tudom mennyit ronthatott rajta esetleg.
2022. febr. 15. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

En olyat ismerek aki olyan kiképzésekre jár ahova rendőrök katonak, gyilkolást is oktatnak, fegyvertartást is intézik stb

Agresszív szemét állat, nőknek is nekimegy.

2022. febr. 15. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!