Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Börtönőr vagy, esetleg ismersz ilyen személyt?

Volt 1 randim börtönőrrel (Szegeden a Csillagban dolgozott), rendkívül agresszívnek találtam. Nagyon nagy a mentális nyomás rajtuk, mesélte, hogy az egyik kollégája öngyilkos is lett a munkahelyén.
Ezután a randi után egy életre megfogadtam, hogy soha többet nem randizom börtönőrökkel

Csak hogy tudd, börtönőr, rendőr és szekus szakmák vonzzák az olyan embereket, akik aggresszívak, verekedősek, és a házastársi erőszak mutatóik se épp bíztatóak.
Nyilván nem mindenki ilyen ezekben a szakmákban, és van pozitív példa is, de a kontexus nagyon rosszfele mutat.
Szerinted mennyi idő mire a szexi domináns pasiból őjöngő abúzív állat lesz?
Szerintem kb 2-3 hónap, max fél év. 😒
Gondolkozzunk már.

Egyik volt katonatarsam felszerelt a BV-hez bortonornek a katonasag utan. Nem sokkal kesobb talalkoztunk a vonaton, tomeg volt, mert felsovezetek-szakadas volt Bp-Kelenfold utan valahol, emiatt a 30-as vonalon potlas volt Erdig. Eppen egy csajt akart ott fuzogetni a Bhv kocsi peronjan, a csaj kerdezte, hogy mit dolgozik. Mondta, hogy BV-s. Megszolalt a mellette allo tagbaszakadt euro-indiai polgartars, hogy "smasszer vagy, gęci?" Mondta, hogy nem, bortonszakacs.
(Persze, hogy smasszer volt, csak nem akart repulni kifele a Bhv ajtajan....)
37F incel

"euro-indiai polgartars"
Tetszik ez a kifejezés :)

Két esetben találkoztam börtönőrrel:
Az egyik egy volt kolléganőm férje, aki otthon is pont olyan agresszív állat volt, mint a munkahelyén.
A másikkal randim volt, de semmi extra, egyszerűen nem fogott meg a személyisége, de abszolút nem tűnt agresszívnek, persze egy alkalomból nem lehet következtetést levonni. Annyit tudtam meg róla, hogy a szüleivel él és a leendő párjától is azt várja el, hogy a szüleinél lakjanak, négyen. Hát köszi, elég is volt egy randi 😁

"euro-indiai polgartars"
ne legyél rasszista az indiánokkal, lehet ezt szépen is megfogalmazni:
- svéd cserediák
- nem idén barnult
- rejtett erőforrás
- bidám-bidám
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!