Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a női GYK-felhaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a női GYK-felhasználók hány százalékának van párja?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lehet úgy párkapcsolatot működtetni, hogy a férfi részéről jelentkező bármiféle kicsi vagy nagy problémára, észrevételre, megbeszélnivalóra rá van vágva, hogy HA NEM TETSZIK, KERESHETSZ MÁST, KISFIÚ.

2022. febr. 15. 11:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen ezek a bizonyos hétköznapi problémák engem is érdekelnének. Azért a legtöbb problémás kérdés nem abból fakad hogy Pityu üresen rakja visza a tejesdobozt a hűtőbe. A legtöbbnél minimum verbális bántalmazás van és igen, ilyenkor azt tanácsolom hogy lépjen ki az illető.

Ps. házas nő vagyok

2022. febr. 15. 11:53
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

#11 igen, de érthető, hogy incelkéink mindig felháborodnak, amikor valaki rámutat, hogy egy férfinak sem szabad mindent, csak azért, mert herékkel született.

Nem kell ezt a zúgolódást komolyan venni, vihar a biliben kategória.

2022. febr. 15. 12:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy a gyakoris nők hány százaléka nő... és mennyi a valójában troll férfi?
2022. febr. 15. 12:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Sajnos elég nehéz a korábbi kérdések közt visszakeresni, mert a kereső csak a kérdéskiírást veszi figyelembe, a válaszok szövegét pedig nem, a "kuka", "lapát" meg hasonlókra gyakran egészen más kérdéseket dob ki.

De például ilyen kérdéseknél ha férfinek van problémája a nő megváltozott külsejével, valahogy mindig megjelennek a "nem is szereted eléggé", "én ha szeretek valakit, azt a hibáival együtt is", "jobbat érdemel nálad" stb. válaszok, érezd magad önző disznónak

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Eközben fordított esetben teljes a megértés (amivel amúgy nincs gond, én is a megértők táborát gyarapítottam):

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2022. febr. 15. 12:50
 15/19 anonim ***** válasza:
43%
#14: Ja, hát ez a szokásos gyk-s kettős mérce.
2022. febr. 15. 12:57
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

Tettem már fel kérdést itt, amire az első 1-2 reakció tényleg az volt, hogy hagyd ott, szakíts stb. Miközben csak arra voltam kíváncsi, egy kicsit kényesebb szitut hogyan lehetne megoldani. A szakítás bennem fel sem merült, azóta pedig már megoldódott.

Szerintem akik ennyit írnak, hogy szakíts, a saját életüket sem így irányítják. Ez valami GYK-s szállóige lett :D

2022. febr. 15. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a hízásos téma sem mindig egyértelmű. Azt megértem, hogy valaki nem komálja, ha az eredetileg 60 kilós barátnője a kapcsolat alatt 80 kilós zsírdisznóvá hízik. Én magam is sportolok, soha, de soha nem hagynám el magam, és a páromtól is elvárom ugyanezt. Szóval itt teljesen egyetértek.

Viszont, ebből a műfajból is tudok számomra undorítót linkelni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Szerintem itt tényleg egy kis féreg, önző disznó a kérdező, és jobbat érdemel a párja.

2022. febr. 15. 13:20
 18/19 A kérdező kommentje:

"Szerintem itt tényleg egy kis féreg, önző disznó a kérdező, és jobbat érdemel a párja."

Jogos.

2022. febr. 15. 13:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Most tény és való, hogy nincs, de 5 és fél évig kapcsolatban éltem, sőt jegyesek voltunk. A másik fél nem akarta, hogy szakítsak vele, de sajnos szép lassan elérte.

Így utólag jobb lett volna hamarabb szakítani. Nem a szingliség a tragédia, hanem a rossz kapcsolat, ahol csak kisajtolnak, de cserébe semmit sem kapsz.

2022. febr. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!