Megközelítőleg hány felhasználónak (vagy a felhasználók hány szazalékának) lehet kalóz Windows verzió telepítve a saját eszközén/eszközein?
Tudom, hogy meghatározhatatlan, de ha tippelnetek kéne, ti mit mondanátok? Csak az átlag, otthoni felhasználókra vagyok kiváncsi, értelemszerűen a nagyobb cégek ezt nem tehetik meg.
Magyarországon több lehet az átlagnál?
2 évet infószakos osztályban töltöttem.
2 osztályból 64 tanulóból senkinek nem volt tudomásom szerint de még a tanárnak sem, eredeti Windows-a.
Illetve említésre méltó még az,hogy az iskolában (természetesen) volt eredeti kulcsa a gépekhez, KMS fent volt mindegyiken.
szóval én is jóval 50% fölé voksolnék
"én meg veszem szorgosan a kulcsokat nekik"
Tehát Te vagy a __csicska__? Mindössze azért, hogy néha megveregesség a válladat, és néha halljad, hogy mondják, h. "jajj, hát igen, a Gábor az az INFORMATIKUS unoka..."
(informatikus :: de mennyire UTÁLOM ezt a bazi nagy gyűjtőfogalmat)
"Nem porszívóügynök viselkedés ez, nincs tukmálálás"
Ezt nem is gondoltam. Persze... mondjuk még van az a súlyos szint is, amikor még Te teszel szívességet a digitálisan analfabéta, cserébe nagy eséllyel feljebbvalóként viselkedő embereknek, hogy segíthetsz/dolgozhatsz nekik.
Azt, hogy ingyen, azt úgy érted, hogy a szoftverkulcs költségét is Te állod jófejségből?! Mert ha igen, akkor ... na az valóban szörnyű, és nem csak szörnyű, de siralmas is, és ami a legrosszabb, hogy azzal más embereknek - akiket egyszer valamikor az informatikus jelzővel béllyegeztek meg, és azóta se tudják levakarni magukról - közvetetten ártasz is.
És persze, hogy projektálok...
Rendszergazda voltam (még évekkel ezelőtt).
De azt ne mond, hogy ez a projektálás nem jogos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!