A videókártya illesztő program miért nem indul el?
Figyelt kérdés
Kiírta, hogy alap illesztőprogram tölt be.Volt olyan, hogy csak alap felbontásban indult emiatt a gép. Néha meg fekete képernyőt produkál indításnáél,és csak ötödszöri indításnál lesz kép. Ilyen egyszer volt.win 10 pro 1909-es integrált intel hd graphics 4600 as kártyával,ami van.2021. jan. 25. 10:17
1/8 anonim válasza:
Nekem a laptopommal volt hasonló. Annyi kérdésem lenne először, hogy két videó kártyád van vagy egy. Tehát van-e dedikált kártyád a gépen?
2/8 A kérdező kommentje:
Egy integrált kártyám van a gépben.
2021. jan. 25. 19:09
3/8 anonim válasza:
Oké. Egy hiba lehetőséggel kevesebb. De lenne egy kérésem. Lehet, hogy ez furán fog hangzani de ki kéne próbálni. Nekem is volt, hogy fekete volt a képernyőm de rájöttem valamire. Ugyebár ment a gép rendesen de fekete volt a képernyő. Közelebbről megnéztem és láttam, hogy nagyon enyhén de mintha menne a képernyő. Fogtam a telefonom és bekapcsoltam a vakut/lámpát. Oda tartottam a képernyőhöz és láss csodát, volt kép. Csak nagyon-nagyon halványan. Tehát meg kéne nézd, hogy elő áll-e ez a jelenség. Vagyis ha bekapcsolod a gépet és nincs kép, akkor világíts rá, hogy látszik-e valami és írj vissza ha jutottál valamire.
4/8 A kérdező kommentje:
Most jó. Arról írok.De tegnap mikor indítottam, és a Lenovo logónak kellett volna látszania semmit se láttam. Se windows üdvözlőképernyő, se semmi.5 szor próbáltam , és fekete volt. Hatodszorra lett jó.
2021. jan. 25. 19:41
5/8 anonim válasza:
Esetleg (ha már asztali gépről van szó) meg kellne nézni a vga kábelt is.
6/8 A kérdező kommentje:
Laptopom van.
2021. jan. 25. 20:26
7/8 anonim válasza:
Na nekem ez oldotta volt meg a problémát. Menj be a eszközkezelőbe -> videókártyák -> Intel HD graphics -> illensztőprogram -> illensztőprogram frissítése -> illensztőprogramok keresése a számítogépen tallózással ->
választás a számítogépen található illesztőprogram-listából.
Itt kb. 2 driver kell legyen: az egyik az általános Microsoft-vedeókártya és a mások az Intel HD Graphics. Itt válaszd ki az Intel HD Graphics kártyát és várd meg amíg felrakja. Nekem ezzel sikerült volt. De amúgy megcsináltad azt a kisérletet amit írtam?
8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nem volt kép.Azt írja a rendszerem, hogy a legújabb driver van fennt.
2021. jan. 27. 18:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!