Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gagyi lenne ha Valentin napra vinnék egy szál rózsát a volt páromnak?
Figyelt kérdés
Így elsőre furán hangzik. De kb. 1 hónapja újra elkezdtem a volt párommal beszélni. 3 évet voltunk együtt és együtt is éltünk. Most igaz megint nem beszélünk, de folyton tett célzásokat hogy még mintha akarna valamit, de egy ideje megint eltűnt. Arra gondoltam (tudom nem csak ezen az egy napon kell a másikkal törődni), hogy egy szál rózsával és valami csekélységgel meglepem. Egyelőre ezen gondolkodtam, hogy jó ötlet e. Veszíteni valóm nincs. Viszont nem személyesen akarom oda adni, hanem valahogy eljuttatni hozzá, hogy munkából jövet már ez várja őt.2022. febr. 8. 20:52
11/15 A kérdező kommentje:
Azóta már kitette, hogy kapcsolatban van, csak azt nem hogy kivel. Féltékennyé akar tenni?
2022. febr. 21. 17:09
12/15 anonim 

válasza:

Látod, oka volt annak az eltűnésnek...
13/15 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor sem szép ilyet csinálni, hogy egyik pillanatban elhiteti, hogy én kellek a másikban pedig már megy is tovább.
2022. febr. 22. 20:16
14/15 anonim 

válasza:

Az ilyeneknek nincs lelkiismerete, gerince, nem érdekli mi a szép, nem.
15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos rájöttem. Köszönöm mindenkinek aki írt. Legalább rájöttem, hogy a szavak mögött nincs tartalom.
2022. febr. 22. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!