Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gagyi lenne ha Valentin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gagyi lenne ha Valentin napra vinnék egy szál rózsát a volt páromnak?

Figyelt kérdés
Így elsőre furán hangzik. De kb. 1 hónapja újra elkezdtem a volt párommal beszélni. 3 évet voltunk együtt és együtt is éltünk. Most igaz megint nem beszélünk, de folyton tett célzásokat hogy még mintha akarna valamit, de egy ideje megint eltűnt. Arra gondoltam (tudom nem csak ezen az egy napon kell a másikkal törődni), hogy egy szál rózsával és valami csekélységgel meglepem. Egyelőre ezen gondolkodtam, hogy jó ötlet e. Veszíteni valóm nincs. Viszont nem személyesen akarom oda adni, hanem valahogy eljuttatni hozzá, hogy munkából jövet már ez várja őt.
2022. febr. 8. 20:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem tenném, de ez én vagyok.
2022. febr. 8. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se gondolom jó ötletnek...
2022. febr. 8. 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
dugópajtinak felesleges
2022. febr. 8. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez így "derült égből" elég meredek. Én a helyedben addig még kideríteném, hogy mi volt az újabb eltűnés oka, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

Ha pedig adnék neki valamit, azt csakis személyesen.

2022. febr. 8. 22:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megint eltűnt, nem akar semmit. Önbecsülést veszthetsz, szóval ne mondd, hogy nem veszíthetsz semmit.
2022. febr. 8. 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:

Miért kéne?

Lép túl rajta ne hátra előre néz!

2022. febr. 11. 16:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne, ne tedd
2022. febr. 11. 22:29
 8/15 anonim ***** válasza:

Nem szabad.

Elment vonatra már nem váltunk jegyet.

2022. febr. 11. 23:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy van elvileg valakije. Viszont így nem értem miért hitegetett engem...
2022. febr. 14. 09:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Mert te vagy a tartalékos játékos

Nagyon sokan gondolják így!

Az én párom exe is így gondolkodik

Ők elváltak sok évet éltek együtt felnött gyerekek szerelmes lett sok évet volt együtt az új párjával aztán a sors közbeszólt

Rögtön elővette az ő agyában képzelt tartalék játékost másokkal üzengetve ocsmány módon!

Elvárta volna hogy a pàrom akivel mi is már sok évet együtt élünk dobjon el és folytassa vele!-mindha velem soha nem élt volna

Természetesen nem kiss hátsó szándék vezérelte a pénz! Van már közös vagyunk annak a fele már jól jönne

Meg beteg a párom a házastársi tartás jár neki míg él!

Ilyen kedves exek sokan vannak!

Jobb ilyen kapcsolatot végleg lezárni!

2022. febr. 18. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!