Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha korábban bátor volt, kezdeményező, ma pedig rád sem mer nézni, az mit takar? ( férfiak)

Valamilyen okból megszűnt irántad az érdeklődése. Ez lehet sértődés, kiábrándultság és még hosszasan sorolhatnám. Lehet hogy nem szándékosan de valamivel elvágtad nála magad. Az is lehet, hogy olyan tulajdonságokkal ruházott fel amik nem jellemzőek rád és amikor megtapasztalta milyen is vagy valójában akkor csalódás érte pedig nem tettél semmi rosszat.
Az én öcsém is hajlandó így viselkedni sajnos, kinéz magának egy nőt és amikor ismerkedéskor vagy más baráttól megtudja, hogy a lány adott sráccal korábban már kavart onnantól levegőnek nézi, mert a másik srác nem szimpatikus neki. A lány jött oda hozzám, hogy egyik pillanatról a másikra nem áll szóba vele öcsém és nem válaszol az üzeneteire. Megértem az öcsémet miért döntött így, tudom hogy nem egyszerű eset, most azt kell megtanulnia hogyan kezelje ezt a helyzetet, ehhez kell gyakorlat és érettség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!