Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér, "önmagukat vállaló" nők népszerűsítése a feminizmus keze alatt zajlik, vagy ki a felelős érte?
Arról beszélek, amikor elhízott nők mutogatják önmagukat, a rájuk rakódott súlyfelesleget, narancsbőrös, stirás testüket:
Az egyik úttörője ennek a bohóckodásnak a Plus-size modell, a bálna alakú Ashley Graham, aki lényegében ezzel haknizza tele az internetet a duci rajongók legnagyobb örömére.
Engem kicsit sem érdekel, hogy a mai társadalomban ez mennyire trendi, undorítónak tartom az ilyen nők egészségtelen testét. Egészségtelen, mert szinte garantált náluk a cukorbetegség.
Az viszont érdekelne, hogy e propaganda mögött ki áll. Kapcsolatba hozható ez a feminizmussal, ők mozgatják a szálakat, és tolják a képembe ezeket az egyenlőség nevében?
#57 Azért ez így konkrétan nem igaz. Az USA a legelhizottabb. Mi pedig a VILÁG negyedik és Eu legkövérebb országa. Azért na, ez durva.
61:
Nem is arról beszéltem, hogy melyek a legelhízottabb országok, hanem hogy még kevesebb anyagi tőkével ezeknek a mikroszigeteknek a népei sokkal rosszabb eredményeket produkálnak elhízásban.
61.
Elavult cikk, 2018-as adatokkal. A 2021-es naprakészebb lenne. Ráadásul 444? Politikai oldalak szeretnek ferdíteni a szájízüknek megfelelő mértékben.
Százalékos arányban amúgy az 57-es által írt szigetek vezetnek:
Nauru meg Samoa az élen.
Ez az örök legenda, hogy az amcsik az elsők, a magyarok meg dobogós környékiek. Az amcsik lehet még számban vagy mértékben az elsők, de a magyarok még az se feltétlenül, minden kövérre jut egy alkesz csontváz, akinek napi menüje 10 pia meg két hegyeserőspaprika, (mert attól hamarabb kimegy belőle a pia) a középkorúaknál.
Kérdező, tudjuk, hogy csak trollkodsz, és mindenki tudja, hogy kétszáz kiló vagy, plusz mínusz ötven. Ne erőlködj ennyire.
Ha annyira elégedett lennél a saját testeddel, nem járnál a gyakorira ekézni a nőket minden áldott nap.
Amúgy meg linkelj képet magadról, ha ekkora nagy a szád :)
13. "Mindenki a maga életéért felelős" Kérdező válasza
Én egy átlagosan vékony férfi vagyok és nem értem miért írtad ki a kérdést?
Valaki a te kinézetedtől is elhányja magát!
Ha annyira tökéletes vagy akkor rakd ki a képedet 1 papírt a kezedben tartva amire kiírod, hogy gyakori kérdések!
Ott férfiak is voltak. Feltűnt? Az nem zavar?
Az sem zavar, hogy sokak szerint a férfiaknak csak "egy fokkal kell szebbnek lenni az ördögnél"?
Mi köze ennek a feminizmushoz?
Ezek a nők legalább tesznek valamit, ugyanis sportolnak, mozognak.
Ha undorítónak tartod őket, akkor ne nézegesd. Nem kötelező. Kétlem, hogy érdekelné őket a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!