Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér, "önmagukat vállaló" nők népszerűsítése a feminizmus keze alatt zajlik, vagy ki a felelős érte?
Arról beszélek, amikor elhízott nők mutogatják önmagukat, a rájuk rakódott súlyfelesleget, narancsbőrös, stirás testüket:
Az egyik úttörője ennek a bohóckodásnak a Plus-size modell, a bálna alakú Ashley Graham, aki lényegében ezzel haknizza tele az internetet a duci rajongók legnagyobb örömére.
Engem kicsit sem érdekel, hogy a mai társadalomban ez mennyire trendi, undorítónak tartom az ilyen nők egészségtelen testét. Egészségtelen, mert szinte garantált náluk a cukorbetegség.
Az viszont érdekelne, hogy e propaganda mögött ki áll. Kapcsolatba hozható ez a feminizmussal, ők mozgatják a szálakat, és tolják a képembe ezeket az egyenlőség nevében?
#16 valahogy éreztem, hogy Balázska vagy, az alkoholista bálna :D
Ha nem itt a gyakorin vernéd magad, talán te is elmehetnél plus-size modellnek. Férfinak ugyan nem nézel ki, de a non-binary kategóriában még lehet esélyed.
Engem érdekel az egészség.
De nem csak az egészség miatt írtam ki ezt a kérdést, hanem mert undorító esztétikailag is.
A vékony modell nőket folyamatosan cseszegetik, de a dagadtaknak lehet szólni? Most nem azt mondom, akkor az anorexiás nő a jó. Azt sem sem mondom, hogy gáz ha a nőn "van mit fogni". De azért van egy határ. Nem fogok 100 kiló feletti nőkre bólogatni.
Nem Balázs vagyok.
Ő nem szokott ilyen hevesen érvelni, és nem foglalkozik ilyen témákkal sem. Az ő érdeklődési köre inkább kifejezetten arra irányul, hogy kit fogadnak el a nők. Illetve magáról tesz fel kérdéseket.
Emellett ő jelenleg "Balázs_percek" nicken kommentel. Tegnap este is itt volt.
Zaklatni éppenséggel senkit nem zaklatok, soha nem szólok be egy hájas nőnek sem. Soha nem kényszerítek egyetlen dagit sem arra, hogy adja le a túlsúlyát. Az meg hülyeség, hogy a kritika miatt egyesek öngyilkosságba menekülnek, de ezt ne is akard az én nyakamba varni, mert semmi közöm hozzá.
Ez a kérdés arra irányul, hogy a dagik a képembe tolják magukat, bevallom erős kritika, de vállalom. Gondolom te is dagi vagy. Nos, ha már úgy döntöttek a dagik, hogy nem fogynak le, akkor NE REKLÁMOZZÁK.
Mert egyrészt g*ci ronda. Másrészt egészségtelen, és számos buta embert vihet idő előtt a halálba, aki bedől a propagandának.
Még annyit megemlítenék, hogy aki betegség miatt kövér, azt nem ítélem el. De feltehetően azok nem is bohóckodnak a médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!