Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak nők, akik kimondottan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők, akik kimondottan ellene vannak a feminizmusnak és az egyenlőségnek?

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 09:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Az egyenlőségnek biztos nem, a túltolt feminizmusnak viszont igen.(volt most a mentős videó, ahol egy pasas vetkőzött, és az irodista nőknek ez tetszett, kb szétszedték a nők is azokat a komment részlegben, aki fujolta a videót)
2022. jan. 20. 09:23
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Pl. a volt barátnőm.

Ő megmondta, ő NŐ. Nem akar semmi férfi, meg semmi feminista szerepet.

Igaz, ehhez kellett mellé FÉRFI társ.

2022. jan. 20. 09:40
 3/18 anonim ***** válasza:
99%
Hát, aki magát kevesebbre tartja, csak mert nő, annak egy jó szakemberre van szüksége.
2022. jan. 20. 09:42
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

"kb szétszedték a nők is azokat a komment részlegben, aki fujolta a videót)"

#1: Ez nem pont az ellenkezőjét bizonyítja?

2022. jan. 20. 09:44
 5/18 anonim ***** válasza:
14%

#4, nem.

Páran beírták, hogy ez undorító, meg szexista, meg minek kell ezt, erre jópár nő leszólta ezeket, hogy mi kifogásolni való van ebben.

Nem hinném, hogy a hetero nők buzdítanák a leszbi nőket, hogy jajdejó amit mondtok. De voltak impotens pasasok is, akik fujolták a videót.

2022. jan. 20. 09:57
 6/18 anonim ***** válasza:
17%
Jelen. A feminizmus egy pontig hasznos volt, de mara enyhen szolva tul van tolva, es sok lett belole. Szeretek nokent viselkedni, es azt is, ha nokent tekintenek ram. Nem haborodom fel, ha kinyitjak elottem az ajtot, vagy eloreengednek, esetleg feladjak a kabatot. Ezek nekem jol eso dolgok. Ugyanakkor jo hogy tanulhattam, hogy dolgozhatok a szakmamban, viszont nem vagyok karrierista peldaul. Otthon is szeretek tevekenykedni, gondot viselni a csaladra. Szeretem hogy a parom jartas a kudosportokban, hogy siman meg tudna vedeni az utcan vagy barhol, ferfias ferfi, ami nem azt jelenti hogy levagodik a tv ele aztan ott aszalodik mig en mindent megcsinalok. Segit ha kell, es eloteremti azt a penzt, amivel jol elhetunk, joval tobbet vallal es dolgozik mint en. En pedig ezt otthon kompenzalom, amellett hogy nekem is van egy allasom, csak nyugodt es nem a versenyszferaban van.
2022. jan. 20. 10:07
 7/18 anonim ***** válasza:
98%

#6 dehat nektek pont, hogy egyenjogú kalcsolatotok van:D

Egyébként a feminista nők nem az ellen küzdenek, hpgy felvehessek egyedül a kabátot😭

2022. jan. 20. 10:22
 8/18 anonim ***** válasza:
13%
Amiert ma a feministak kuzdenek - noi kvota pl, engem hidegen hagy. Hogy mindenhol szexizmust latnak, az idegesito. A metoot szinten tultoltnak gondolom, visszaelesek sokasagat inditotta el. Meg hogy mindenert a ferfiak vannak hibaztatva. Ez a tultolt resz. Nalunk olyan ertelemben klasszikusak a szerepek, hogy en a tipik noi dolgokat csinalom (mert szeretem is), joval kevesebbet dolgozok hogy az otthonunkkal es a gyerekekkel is tudjak torodni, o pedig sokat vallal, hogy megteremtse az anyagiakat.
2022. jan. 20. 10:31
 9/18 anonim ***** válasza:
9%
Jesszus, a 6-os válasz lepontozása után soha többé nem fogom figyelni a százalékokat ezen az oldalon. A megosztó témákban eddig is a 40-50%-os válaszok voltak a legmérvadóbbak, de ez...
2022. jan. 20. 11:12
 10/18 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem aki nőként azt mondja, hogy nem feminista az nincs tisztában a feminizmus jelentésével. Sokan tényleg azt hiszik, hogy a feminista egyenlő azzal, hogy valaki szőrős hónaljal építkezésen dolgozik és utálja a férfiakat.
2022. jan. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!