Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok kapcsolgatni a mobilnetet-WiFit a telefonon mikor hazaértek, vagy elmentek otthonról?
Ugye alapesetben automatikusan vált, és én ez miatt soha nem is kapcsolgatom.
Szexkapcsolatban vagyok egy csajjal, és tudja is, hogy több nem lesz, hiába vagyunk egyedülállóak mindketten, főleg mert tudom, hogy kicsit se hűséges. Korábban is ismerkedett úgy, hogy mi összejártunk. Nem érdekel, ha ismerkedik, csak akkor mondja el, ne kamuzza azt, hogy kapcsolgatja a telefonján a netet, mert korábban nem volt ilyen. A múltkor is egy órára csak úgy eltűnt, és most sincs neten, pedig általában egész nap fenn van.

Én a helyedben azon aggódnék, hogy nehogy összeszedjek valami nemi betegséget! Nem a wifi a lényeg, hanem hogy miket szedhetsz össze tőle, főleg hogy leírtad: "Nem érdekel, ha ismerkedik"!
Néha nem ártana egy STD szűrés. Ezt most tényleg segítő szándékkel írtam!

A wifihez nem szoktam nyúlni, de a mobilnetet csak akkor kapcsolom be, ha nem vagyok otthon és valamire pont használni akarom. Amúgy meg nem vagyok online, nem érzem szükségét. Majd ha hazaértem, elolvasom amiket írtak, ha meg olyan fontos dologról van szó, ami nem ér rá addig, fel tud hívni.
Attól, hogy valaki egy órát nem volt online, még nem jelenti, hogy mással ismerkedik. Bármi mást is csinálhatott. De persze ha ennyire nem bízol benne, akkor ne is legyen ebből rendes kapcsolat, így semmi értelme nem lenne.

Kicsit nagyok az elvárásaid valakivel szemben, aki semmivel nem tartozik neked, pláne nem azzal, hogy elszámoljon neked, miért nincs fent a neten egy órát.
No comment. Kicsit rakd vissza magad a sarokba. Ha csak dugtok, semmi közöd ahhoz hol van és mit csinál. Joga van offline lenni, képzeld el, legyen az az unokaöccse babazsúrja, vagy egy fergeteges hentergés mással.

"A múltkor is egy órára csak úgy eltűnt,"
EZ valami vicc??? Ébresztő!!!!
Szexkapcsolatban vagy vele és azon akadsz ki, hogy egy egész órára eltűnik a netről? Te beteg vagy, nem kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!