Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok kapcsolgatni a mobilnetet-WiFit a telefonon mikor hazaértek, vagy elmentek otthonról?
Ugye alapesetben automatikusan vált, és én ez miatt soha nem is kapcsolgatom.
Szexkapcsolatban vagyok egy csajjal, és tudja is, hogy több nem lesz, hiába vagyunk egyedülállóak mindketten, főleg mert tudom, hogy kicsit se hűséges. Korábban is ismerkedett úgy, hogy mi összejártunk. Nem érdekel, ha ismerkedik, csak akkor mondja el, ne kamuzza azt, hogy kapcsolgatja a telefonján a netet, mert korábban nem volt ilyen. A múltkor is egy órára csak úgy eltűnt, és most sincs neten, pedig általában egész nap fenn van.

Nekem nem vált automatikusan.
Egyébként meg nem értem mire fel vagy "kiakadva", nem vagytok együtt, ha mindennap másik fekszik le azt is megteheti. Az meg, hogy nem köti az orrodra, az az ő dolga, döntése.

Ha szexkapcsolatban vagy vele, akkor mi közöd van ehhez mégis?
Nem köteles neked beszámolni. Ez nem hazugság.

Kapcsolgatom, mert jobb szeretem biztosan tudni miről megy. A lány ettől még kamuzhatott, sőt, valószínű, de tök mindegy te mit vársz el egy szexkapcsolatban, ha az az elvárás nem oda illik.
Nem vagytok együtt, nincs semmi érdemleges kötelék köztetek. Azzal kefél akivel akar, ahogy te is. Ő ezt ki is használja, illetve egyértelműen nem tart többnél mint egy csahos dugópajti.

Én is kapcsolgatom.
És semmi közöd hozzá, mit csinál. Szexkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!