Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nagyon kedves nektek egy nő, talán érzések is vannak, de mégse léptek?

Figyelt kérdés
Minden jelet adtok a vonzalomra , de valami mégis gátat szab. Mik vannak ilyenkor a háttérben?
2022. febr. 5. 20:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
#19 jó bocs, nem akartam neked támadni, csak elszomorít, hogy ilyen butaság miatt nem mertél kezdeményezni.
2022. febr. 6. 12:31
 22/33 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nincs barátnőm!
2022. febr. 6. 12:33
 23/33 anonim ***** válasza:
#22 ki mondta, hogy ezt mondtad? :D
2022. febr. 6. 12:38
 24/33 anonim ***** válasza:

Szó szerint nem mondta, csak utalt rá a 20. !

Egyébként igaza van!

Nem lehet általánosítani mivel minden nő más.

2022. febr. 6. 12:42
 25/33 A kérdező kommentje:

Pontosan.

Mondjuk nálunk ez nem jön szóba. Ugyan az a munkánk, az egzisztencia is.

2022. febr. 6. 15:04
 26/33 anonim ***** válasza:
Az is akadály, ha többet lát benned egy kalandnál. Akár azért, mert a te érzéseid szállnának el, akár az övéi. Akit nem becsülnek ennyire, azzal mennek bele kalandozásba. És persze nem mindenki keres szexet máshol, de hidd el, szerelmet csak azok a pasik keresnek, akik érzelmileg éheznek a házasságukban, de többnyire nem erről van szó. Úgyhogy ha csak szexre kellenél, de kimondatlanul is fenyeget a veszély, hogy a nyakán maradsz, akkor nem fog lefektetni se. Nem akarnak érzelmeket. A szerelmes nő követelőző, ha pedig ők is szerelmesek, az fáj. Köszönik szépen, szexet akarnak, nem szerelmet. A nőknek pedig elsősorban szerelem kell, a jó szexhez is. Ez a kettő szeretői felállásban a fentiek miatt szinte lehetetlen, hogy összejöjjön.
2022. febr. 6. 16:38
 27/33 A kérdező kommentje:

Én nem érzem azt, hogy ő ne becsült volna engem, sőt.

Nagyon is közel éreztem lelkileg.

2022. febr. 6. 16:55
 28/33 anonim ***** válasza:
27-es, pont ezért nem fog közeledni. Erről beszélek.(26)
2022. febr. 6. 16:58
 29/33 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, azért kerül el, mert megijedt az érzéseitől? Közel engedett lélekben
2022. febr. 6. 23:36
 30/33 anonim ***** válasza:

29-es, ez csak az egyik lehetőség, de igen ez is lehet. Meg az is lehet, hogy a te érzéseidtől ijedt meg, nem akar hülyíteni, mert tudja, hogy nem érzi azt irántad, amit szeretnél vagy tudja, hogy soha nem fog elválni a kedvedért. Nekem is van olyan pasi, akit azért nem engedek közel magamhoz, mert érzelmileg elszállna és utána alig tudnám levakarni. Jártam már így.

És olyan is van, amikor mindkettő igaz, a saját érzéseitől is elmenekül, meg a tieidtől is.

2022. febr. 7. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!