Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon kedves nektek egy nő, talán érzések is vannak, de mégse léptek?

Azon kívül, hogy mosolyogtál rá , csináltál mást is?
Próbáltatok kettesben maradni? Próbálta bárki is úgy alakítani, hogy a másiktól kérjen mindig segítséget? Kedveskedni? Kifejezetten csak vele foglalkozni, néha megsimogatni a hátát, vagy a kezét.
Szóval mond el inkább te részletesen, hogy milyen volt kettőtök viszonya , kapcsolata...onnantól, hogy megláttátok egymást vigyori mosoly és reggel szi! szia! után....
Nagyon kedves volt velem, kiemelten figyelt rám, mosolyok, játékos kacsintások.
Én mosoly és kedvesség. Mi mást tehettem volna nőként? Volt hogy ráirtam kapuval, de nem úgy reagált, ahogy vártam. Pedig másnap őrült neki érzékeltette.

Nekem is van ilyen munkatársam.
Pont olyan,amit leírtál,kérdező.
Imádom,mint embert,de ezek szerint nem jövök be neki annyira,hogy más legyen.
Lehet nálad is ez a helyzet.
Amúgy ezernyi oka lehet,ha nem lép mégsem
Amúgy lehet,azt hisszük adunk jeleket,aztán mégsem.Neki esetleg semmi nem jön át ezekből.
Lehet,hogy a kiszemelt mindenkivel ilyen,figyeld meg,másokkal milyen!

Egyik legjobb haverom a családját hozta példaként, mivel átlagos illetve szegény családból származik és szerinte nem választhat tehetősebb családból származó lányt/nőt!
Én még a saját példámat tudnám mondani, mivel nekem csak egy érettségim és egy szakmám van így felejtős volt a magasabb végzettségű lány komoly kapcsolatra!
Félbe hagytam az ismerkedést ha kiderült, mivel egyszer régen az egyik csaj szülei számonkértek, hogy mégis mit képzelek!?
Erről mindenki maga dönt!

Ezen én is ledöbbentem. Kit érdekel, hogy van e diplomad. Szeress, becsülj meg, csak ez a lényeg. És az is idióta, aki a szülei után megy. Nekem.soha nem szóltak bele, de még sem engedném, felnőtt ember vagyok. Vagy elfogadják vagy engem sem látnak sokat ha rá nem kíváncsiak .
Valaki írta, hogy betegség. Na ezt nem értem. Micsoda?

17.nek
Kérdeztek, én pedig csak válaszoltam!
Mit vársz?
Mindenkinek vannak gátlásai, ami miatt nem erőlteti a kapcsolatot!
19. Hidd el, az értelmesebb valamire való nőt ez nem fogja érdekelni.
Nyilván a pláza cica kategória más téma. Emberszámba sem vesznek mást, akinek nincs sok pénze. De más nőt kell keresni, és boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!