Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi a laza kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi a laza kapcsolat?

Figyelt kérdés
Milyen rendszeresen van kommunikáció, találkozás? Nem tudom pontosan mit takar a laza kapcsolat fogalma. Mik a jellemzői?
2022. febr. 5. 10:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#4 szerintem is az a normális amit említesz.:)

De mivel (mint írtam is h le lehet szűrni milyen volt az exe) ennek a barátnőmnek az előző kapcsolatában NEM ez volt az alap.

Majd összejött a mostani párjával, ami nem indult komolynak, de egymásba szerettek és az lett.

2022. febr. 5. 13:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet pont azért nem az volt az alap, mert ezzel a laza meg szexkapcsolattal járulnak hozzá emberek önként a tárgyiasításukhoz. Tényleg nincs az emberek többségében tartás és önbecsülés?
2022. febr. 5. 13:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező ez a TE véleményed. Ez nem jelenti azt, hogy valakinek az az ideális amit TE ideálisnak gondolsz.

Millió féle ember van, millió féle élethelyzettel. Nem mindenki vágyik ugyanarra, nem mindenkinek való a "hagyományos" párkapcsolat. Lehet nincs arra valakinek igénye, ideje, de attól még jól esik ha valakivel jól kijönnek, elmászkálnak, randizgatnak, szexelnek stb. Nincs ebbe demmi rossz.

Ez nem tárgyiasítás, nem önmaguk v a másik lebecsülése, csak úgy indul neki egy emberi kapcsolatnak, hogy nem vár az egésztől semmit, jól érzik magukat és ennyi. Hogy mi lesz belőle nem tudja senki.

De nincsenek elvárások, nincs nyomás, nincsenek kötelezettségek.

Nem kell ertened/szeretned ezt a fajta látasmódot, csak be kéne látni és elfogadni, hogy ha emberi kapcsolatokról van szó, NINCS egy elfogadott séma ami mindenkinek jó és ami szerint mindenkinek élni kéne.

2022. febr. 5. 14:22
 14/16 A kérdező kommentje:

Ez az elmászkálás, randizás, szex, mégis akkor miben más, mint egy normálisnak induló kapcsolat?

Más valakivel úgy jól érezni magad, hogy nem úgy áll hozzád hogy csak szexet akarok, hanem valóban érdekled mint ember, és más az, ha eleve úgy ibdítanak egymással emberek hogy mi csak d..i fogunk.

2022. febr. 5. 14:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Meg ez hogy semmit nem el várni ... egyrészt normálisan induló kapcsolat elején sem a jövő a téma, hiszen több idő kell ahhoz hogy erről reálisan lehessen beszélni. Amúgy szerintem azert a kölcsönös tisztelet az alapelvárás, és ez a minimum. Ott én nem sok tiszteletet látok, hogy emberek látatlanba elkőnyvelnek valakit úgy, hogy na csak szexre leszel jó.
2022. febr. 5. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sem normális ez, hidd el. Olyan, mint bemászni a kerítésen és lezabálni a paradicsomokat, amiket nem te ültettél és öntöztél. Pár érzelmi nyomorék így akar potyázni anélkül, hogy felelne a párjáért.
2022. febr. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!