Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent egészen pontosan ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egészen pontosan ?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt ,mondja :,,te tartod bennem a lelket ''

2021. febr. 10. 08:51
 1/2 anonim ***** válasza:
46%

Küldd egy pszichológushoz, azt.

Naivan azt is lehetne hinni, hogy te vagy az egyetlen fontos dolog az életében.

De én is jártam így, csak nem pont erről volt szó, hanem arról, hogy rajtam kívül mindenki elfordult tőle.

Majd keresett mást mellettem mégis.

Szóval ennyiből nem lehet megállapítani.

De ha egy emberben már csak egy másik tartja a lelket, ő kvázi lemondott mindenről, elengedte ezt az egészet, beletörődött a negatív dolgokba, akkor érdemes lenne szakemberhez fordulni, mert ez nem normális.

Magunk miatt kell küzdeni és menni előre elsősorban.

2021. febr. 10. 08:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, go to pszichológus.

De e mellett te vagy neki az, akiben bízik, elfogad, csak ide már külsős segítség kell.

2021. febr. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!