Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ignorálni szeretnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ignorálni szeretnék egy személyt, de nem igazán megy. Lentebb kifejtem.?

Figyelt kérdés

Szóval innen mar látni fogjatok hogy bukott ügy tényleg az egész: ő a tanárom, velem egynemű és negyven éves családdal, míg én 20. Az a helyzet, hogy valamiért nagyon vonzódok hozzá, nem tudom megmondani miért de ha ott van körülöttem egyszerűen alig bírom levenni róla a szemem, vele akarok lenni és szinte már kínzó az, hogy egyszerűen el kell kerüljem és hogy nem lehet köztünk semmi. Gyakran hiányzik és gondolok rá sulin kívül is... Ő gyakran szemezik velem, onnantól vonzodtam és figyeltem fel rá, mióta stílust váltottam és egyre többször nézett hhosszan a szemembe es onnantól elkezdodtek a szemezesek majd mintha sokáig mentünk volna egyszer és azóta ignoralni próbál, de egyre enyhébben és sokszor ha nem kapok el a tekintetem róla újra képesek vagyunk percekig csak egymást nézni, miközben beszél órákon.. Valami nagyon vonz hozza és én tényleg próbálom figyelmen kívül hagyni... Most szervez egy programot, amin ő lesz a kísérő tanár és én nagyon szeretnék menni a program miatt,de miatta is úgy érzem de olyan mintha nem tetszene neki, hogy mennék.. Szerintetek maradjak itthon és ne menjek el? Érdekel a program is és orulok ha mellette lehetek addig.. Minden nap van vele órám amúgy.. Nagyon igyekszem tényleg elterelni róla a figyelmem, de nem megy. Ti mit javasoltok? És ugye van az az ut is, elmenjek vagy inkább ne?

20l

2022. febr. 2. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

"én nagyon szeretnék menni a program miatt,de miatta is úgy érzem de olyan mintha nem tetszene neki, hogy mennék"

Ha ő szervezi, akkor minden jelentkezőt el kell vinnie. Te szeretnél menni, akkor menj. Miért ne tetszene neki?

2022. febr. 2. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Mikor jelentkezett az osztályból az a csoport, aki menne körbe nézett és mikor rám nézett utána megvaltozott az arckifejezése. Egyébként szerintem elmegyek majd, csak kicsit felek hogy milyen lesz egész nap mellette lenni
2022. febr. 3. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Előre félsz mellette lenni, és ignorálni szeretnéd. Vajójában mitől félsz?
2022. febr. 3. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi van mostanában a gyakorival? Mindennap 3 új belezúgtam a tanáromba kérdés van. Az a helyzet, hogy én is megszállotja lettem romantikusan egy egyetemi oktatómnak, akiről amúgy kb. semmit nem tudok. Neki is családja van, de köztudottan szexel másokkal is. De pont ezért szeretném én is ignorálni hiába tetszik, magamat meg a családját is védeném. De néha nehéz logikusan cselekedni. Ez tuti vmi új vírus 😂
2022. febr. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!