Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ő hogy gondol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő hogy gondol rám? Hogy tudnám ignorálni?

Figyelt kérdés

Egy férfival régebb óta barátságban vagyunk, úgy voltam vele, nem is lehetne több, hiszen kapcsolata van. Nyáron picit érzelmileg közelebb kerültünk egymáshoz, ez valahogy magával vonta a testi vonzalmat is. Sose gondoltam arra hogy fizikailag közelebb kerülünk egymáshoz. Ahhoz szoktam hozzá hogy a férfiak akkor közelítenek az arcomhoz a számat nézve, ha csókot akarnak. Ez vele is megtörtént, egy csók elcsattant de mikor smárolni akartam mert elragadott a hév (pedig tudtam hogy nem szabad), akkor smárolás helyett megölelt es picit rosszul esett a dolog. Utána elmondta hogy vonzódik hozzám, de a barátnőjével akar maradni, nem tervezi elhagyni. Én ezt tudomásul vettem, alapból nem értettem, miért közeledik ha nem akar testi kontaktust. A helyzet az hogy megállapodtunk hogy nem lesz semmi, erre csak folytatja, ugyanúgy nézi a szemem és a szám, mikor beszélgetünk, szexuális jellegű utalásokat tesz, le sem veszi a melleimről a szemét, megfogja a lábam vagy a kezem. Üzenetben is nyomatékosította hogy ne perverzkedjünk, erre csak folytatja a flörtöket. Ő kér meg hogy hagyjuk, de közben mindig ő indítja el. Ha nem akar komolyat tőlem, akkor miért csinálja újra meg újra? Rosszulesik mert az érzelmeimmel szórakozik. Azt mondja azért nem smároltunk, mert az megcsalás lenne és bennem érzelmeket keltene, meg hogy ha én járnék vele akkor meg barátja nem lenne (én vagyok az egyik legjobb barátja)...erre mindig úgy közeledik, mintha meg akarna csókolni.

Az is igaz, hogy bár tudom, hogy nem érdemli meg hogy rajta agyaljak, valószínűleg bejön nekem, mert ha ír, akkor azonnal valaszolok neki, jól érzek vele magam, figyelek rá, pesig tudom hogy nem kéne, mert nem én vagyok neki az első. És mer úgy fogdosni, hogy egyszer azt mondja hogy vonzódik hozzám máskor meg hogy nem tetszem neki, emiatt úgy erzem hogy nem tisztel és valójában beszélnünk se kéne, de megis valahogy nem tudom kiverni a fejemből? Mi ez és hogyan orvosolhatnám?

21/L

2021. dec. 25. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök egyértelmű. Megdugni megdugna, de többre ne számíts, ezt nagy kegyesen közölte is veled. Legalább őszinte volt.
2021. dec. 25. 01:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Játszik veled, ő se tudja mit akar, vagy éppen nem tudja magát tartani.
2021. dec. 25. 02:48
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
hosszú a szöveged így nemjutottam a végére. Miért nem lehet tömören fogalmazni?
2021. dec. 25. 09:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Álló farokkal...
2021. dec. 25. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak jatsza a Casanovat es ezert hulyere vesz teged is meg a parjat is.
2021. dec. 25. 11:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egónövelés vagy neki. Húzza az agyadat, és ha belemész, akkor mindent meg fogsz engedni neki. De, ha bármikor lefeküdnél vele, szamíts arra, hogy a barátnőjét nem fogja elhagyni érted.

Ezt le lehetne állítani úgy, hogy nem mész bele a játékaiba, határokat húzol, de te is azt hiszed, annyira oda van érted, hogy nem képes tűrtőztetni magát, és azt hiszed magadról, hogy majd miattad el fogja hagyni a barátnőjét.

Még egyszer leírom, csak játszadozik veled.

2021. dec. 25. 12:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként sosem jarnék vele, pont a hűtlensége miatt meghagyom a barátnőjének...csak nem tudom, miért van ez
2021. dec. 25. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak le akarja passzolni magáról a felelősséget. Tudja, hogy hajlamos vagy az elcsábulásra, és ha lépsz felé, akkor azt mondhatja, hogy te kezdtél ki vele.
2021. dec. 25. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"szexuális jellegű utalásokat tesz, le sem veszi a melleimről a szemét, megfogja a lábam vagy a kezem"

"És mer úgy fogdosni, hogy egyszer azt mondja hogy vonzódik hozzám máskor meg hogy nem tetszem neki,"

Mert megengeded neki, hogy fogdosson. Nem értem, ha közeledik feléd valaki, bárkinek engeded, hogy fogdosson?

Nő vagyok, de az életben nem engedtem meg senkinek, hogy csak úgy fogdosson, ha nem voltunk kapcsolatban.

Te tudod, hogy ez zaklatásnak minősül?

2021. dec. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!