Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem? Ez valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Ez valamilyen mánia, vagy csak nem vagyok túl a volt kapcsolatomon?

Figyelt kérdés

Lehet hogy pszichológiai eset vagyok, vagy nem tudom. A lényeg az hogy nemrég ért véget egy komoly kapcsolatom. Azóta eléggé magam alatt vagyok, és túl sok szabad időm van azt hiszem. És eléggé sok időt töltök fenn itt a gyakorin, ebben a részlegben. És rengeteg kérdésről úgy tűnik, mintha a volt párom írta volna ki.Komolyan. Ha látok valamit, ami kicsit is hasonlít a mi sztorinkra, vagy csak a kiíró írás stílusa hasonlít a volt párom stílusához máris azt hiszem hogy ő az. Valóság alapja van, mert tudom hogy unalmában sokat nézegette régen ezt az oldalt. De tudom hogy neki már amúgy sem kellenék, mert csúnyán váltunk el. Mégis az összes olyan kérdésnél ahol a pasi vissza akarja szerezni a szerelmét remény ébred bennem. Ahol a történet nem stimmel rögtön elkezdek agyalni, hogy biztos megváltoztatta a körülményeket hogy ne ismerjek rá. Igazából ez elèg zavaró, mert azt hiszem még van nála esélyem, miközben a józan eszem tudja hogy nincs. Ès emiatt nem tudok továbblépni sem :(

Ez valami pszichés probléma, vagy csak a hiánya teszi?

2022. febr. 1. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ezt hiszi, aki ismerkedett már innen, nyugi.
2022. febr. 1. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök normális, majd lassan elmúlik, de nem 1-2 nap alatt.
2022. febr. 1. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen, azért van, mert még nem vagy túl rajta.
2022. febr. 1. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A hiánya teszi. Ahogy az első írja.
2022. febr. 1. 20:27
 5/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ilyen velem is volt - még a kapcsolatom alatt is. :))) Volt amikor megállt bennem az ütő. Volt, hogy még az életkorok is stimmeltek.
2022. febr. 1. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!