Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon,appokon ránézésre meg lehet mondani a nőkről, hogy ki az, aki 8 általánost végzett/közmunkás?
Ők mintha nem tudnának normálisan kinézni a fotókon, nem is erőltetik meg magukat. Ők csinálják a leggázabb képeket magukról. Aztán lentebb görgetve látszik is, hogy max középiskolát jártak ki.
Akikről normális kép van, annak legalább valami okj-s képzése már van, vagy afelett.
Nektek is ez a tapasztalatotok?
Szerintem nem így van, ha vegig kellene gondolnom a szingli ismeröseimet van köztük többdiplomàs nö de az öltözéke a magamutogatàsa igazi utcasarki.Vagy aki neve dr. (jogi) de mindene strasszos, töltött szàj, tetkòs szem stb...
Nincs a kettö dolog közt összefüggés.
#11 szerintem te is érted miről beszéltem, csak kukacoskodsz :)
Ízléstelen és ízléstelen között is van különbség. Pénzes ízléstelen vs csóró ízléstelen.
Dolly Parton is úgy háborgott egyszer egy interjúban hogy "tudja maga mennyibe van nekem hogy ilyen olcsón nézek ki?"
Látszik egyértelműen hogy van-e pénz a gyalázatos külsőre, vagy csak a falusi fodrász és tetováló remekműve, meg a Mayo Chix vásárlója a delikvens.
Ja, ha pénzes ízléstelen, akkor nem baj...
Érdekesek ezek a magasan kvalifikáltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!