Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/26 A kérdező kommentje:
Hát erre azért nem vennék mérget. :)
2022. jan. 8. 17:42
4/26 anonim válasza:
Semmilyet, minek? Fél évszázad nem volt elég megtalálni akk mostmár minek?
5/26 anonim válasza:
4-es, ha hallgatott volna, bölcs maradt volna.
6/26 A kérdező kommentje:
Senki nem kezd újszülöttként társat keresni, sőt, még 10 évesen sem... Szóval még nincs meg a fél évszázad.
2022. jan. 8. 17:54
7/26 anonim válasza:
Én is nő vagyok és találtam már innen komoly levelező partnert, akivel két éve szinte naponta írunk egymásnak és szexpartnert is tudtam volna szerezni. Csak van párom. De ha nem lenne, tutira találnék szerintem.
9/26 A kérdező kommentje:
Privit köszönöm nem kérek, nem magamnak keresek partnert (én már lemondtam erről, mert ugye öreg vagyok). Az egyik barátnőm érzi úgy, hogy a gyereknevelés terheit maga mögött hagyva szívesen lenne együtt egy értelmes, normális, stb. férfivel.
2022. jan. 8. 17:56
10/26 anonim válasza:
4-es honnan tudod, hogy te 50 évesen milyen helyzetben leszel? Ilyen bunkó modorral nem hinném, hogy nagy sikereid lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!