Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 50 körüli nőnek melyik netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 körüli nőnek melyik netes társkeresőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 17:32
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

19

Az Ismerkedés kategória a dühöngő trollok közkedvelt játszótere. :) Szóval köszönöm, a legtöbb nőnek nincs szüksége arra, hogy megtudja, hogy a férfiak számára már szóba sem jön, biztos kövér, ronda és hülye is ráadásul.

2022. jan. 8. 19:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Tinderen van max korhatar? Ezt nem is tudtam. Negyvenesek meg vannak fent, ezt biztosan allitom neked :)
2022. jan. 8. 19:46
 23/26 A kérdező kommentje:

A tinder, a badoo, a twoo meg tulképpen a fb társkereső is számomra elég szomorú helyek ezzel a jobbra meg balra húzással. Egy pillantás, egy másodperc, eldőlt a sorsa valakinek. :)

De igazad van, ezeken a helyeken is lehet próbálkozni.

2022. jan. 8. 19:52
 24/26 anonim ***** válasza:
elsotalalkozas.hu kezcsok.hu
2022. jan. 8. 19:56
 25/26 anonim ***** válasza:
19-es vagyok,levezetem Neked 20-as. Társkeresőn írsz magadról,fotó van Rólad,beazonosítható vagy. Ismerkedsz,aztán rájössz,h mégsem szimpatikus,erőszakos,rámenős. Visszaurasítod,bedühödik. Aztán retteghetsz ha egyedül élsz. Tudom,durva példa,de manapság nem tudhatsz biztosat senkiről. Itt aninomként ismerkedsz,ha érzed,hogy mégsem akarod továbbvinni a szálat semmit nem tud Rólad,ha előzőleg persze nem tárulkoztál ki. Nem ismerkedtem társkeresőn,itt sem,viszont innen volt levelezőpartnerem. Először telhesen rendben volt,aztán ha nem válaszoltam azonnal már felképelt volna ha testközelben vagyok....
2022. jan. 8. 19:57
 26/26 A kérdező kommentje:

24

Köszönöm. (Fuh, ennek a kézcsóknak jobb nevet is találhattak volna.)

2022. jan. 8. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!