Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéne udvarolnia bàrkinek is?
Figyelt kérdés
Egyenlőség van nem? Kapcsolatban is meg azon kívül is. Pont annyit ér egy srác mint egy csaj. Akkor miért a fiúnak kéne tennie azért,hogy a lánnyal legyen?2022. jan. 30. 18:50
21/23 anonim 

válasza:

#15: Na ja, mintha a férfiak nem a jó nőkre buknának, hanem a rondák után tepernek, ugye?
22/23 anonim 

válasza:

#21: Nem #15 vagyok, de én férfi szemmel sokkal kevesebb ronda nőt látok, mint ronda férfit. Egy nőnek rengeteg eszköze van az optikai tuningra (műszempilla, smink, póthaj, stb...) férfiak meg azért nem szokták kifesteni az arcukat, szóval ha ronda egy férfi, akkor ronda. Azért csak az arcot említem, mert az egy adottság, amin nők sokat tudnak "szépíteni", férfiak meg szinte semmit a normális bőrápoláson kívül. A testén nyilván mindenki tud dolgozni, szóval ilyen szempontból ez nem mérvadó.
Magamból kiindulva nekem kis túlzással kb. minden 2. nő tetszik és ezzel azért nem hiszem, hogy nagyon kilógnék az átlagból. Nőknél szerintem nagyon más ez az arány. Nagyon igénytelennek kell lennie egy nőnek ahhoz, hogy senki se bukjon rá.
23/23 anonim válasza:
Grat annak aki felhozta a svéd meg az északi törzs lakókat😂. Tekintve ,hogy MINDENBEN jobbak azok az országok mint Magyarország meg úgy igazàból az egész vilàgtól is ( élet, iskola , munka stb színvonal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!