Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne udvarolnia bàrkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne udvarolnia bàrkinek is?

Figyelt kérdés
Egyenlőség van nem? Kapcsolatban is meg azon kívül is. Pont annyit ér egy srác mint egy csaj. Akkor miért a fiúnak kéne tennie azért,hogy a lánnyal legyen?
2022. jan. 30. 18:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A lányok is tesznek azért, ha kell nekik egy fiú.
2022. jan. 30. 19:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
9-es, nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem akar, hanem nem akar annyira. Pl. elmegy veled önszántából randizni, de nem esik hasra tőled.
2022. jan. 30. 19:22
 13/23 anonim ***** válasza:
55%

Nemrég mesélte a nagyapám, hogy amikor udvarolt a nagyanyámnak, mekkora távokat tett meg azért gyalog dombos környékeken, akár hóban fagyban is, hogy lássa, hacsak 10 perc-negyed órára is.

60 évig voltak házasok:) Boldogan ráadásul.

Nem vagyok egy romantikus típus, de hidd el EZ az az odaadás amire legbelül minden nő vágyik. Nem maga a tett, a szándék, a hajlandóság.

Elgondolkozom vannak-e még ilyen FÉRFIAK?

2022. jan. 30. 21:37
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
#13: Vannak, csak ha ismerkedés közben találnak nála szebbet / jobbat (mindenkinél van jobb), akkor baszhatja, hogy a világ végére is elmenne a kiszemeltjéért.
2022. jan. 30. 21:44
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

#13 annyival árnyalnám a képet, hogy

- ha a csávó ronda: "nem igaz ez a nyomorék nem veszi a lapot és itt teper"

- ha jól néz ki: "ajjj mennyire cuki"

2022. jan. 30. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

#15 annyival árnyalnám, hogy az embernek van személyisége, karaktere is. Plusz ott van a kémia, a vonzalom, amihez nem feltétlen kell top külső, hisz sokszor olyanok váltanak ki őrült vonzalmat, akikről nem is gondolnad.

De igaz ami igaz, láttam fiatalkori képet a papámról és hát relatíve nem nézett ki rosszul na:D

2022. jan. 30. 21:50
 17/23 anonim ***** válasza:
13%
#16, szerintem 2022-ben már nem kell egy nőnek "kémiának" nevezni a vonzódást a másik külsejéhez. 2022-ben már lehet őszintének is lenni. Senki se fog lekurvázni senkit se már. Sőt szerintem nők sokkal jobban járnának. Nem kellene jó pofát vágni, ha egy ronda hülye elhinné még a mesét és leszólítaná a szép nőket, mert egyszerűen nem szólítaná le. Pláne ha valamelyik hülye meg rosszul viseli a visszautasítást, na, az aztán végképp nem jó egy nőnek se. Win-win lenne mindenkinek.
2022. jan. 30. 22:02
 18/23 anonim ***** válasza:
46%

#15: Na, álljunk meg egy pillanatra. Te egy nagyon fontos dolog fölött átsiklasz itt:

"nem igaz ez a nyomorék nem veszi a lapot és itt teper"

Ebben a helyzetben egyértelmű, hogy a csaj nem-verbális JELEKET adott a fickónak, hogy tűnjön el, amit az illető nem képes dekódolni. Tehát az ocsmánysága mellett még ott van az a nem csekély mértékben elhanyagolható faktor, hogy abszolút nem járatos a metakommunikációban, vagyis ezen a téren szociális nyomorék. Úgyhogy árnyaltságról még igencsak van mit tanulnod, ha már ezzel próbáltál itt virítani.

2022. jan. 31. 02:57
 19/23 anonim ***** válasza:

#18 mert nem arra redlektáltam:)

Mert alapvetően gondolnám, hogy értelmes felnőtt ember ért a szóból.

Aki nem, azzal felesleges foglalkozni:)

2022. jan. 31. 08:03
 20/23 anonim ***** válasza:

#17 nem.

Az ember (aki nem egysíkú) az nem csak egy külsőhöz fog vonzódni.

Nem kezdem itt ecsetelni, mert látom könnyebb azzal takarózni, hogy ki hogy néz ki, de számos esetben vonzódik az ember olyanhoz akihez első látásra nem.

Létezik személyiség, karakter ami sokat nyom a latban sőt sok dolgot át tud fordítani.

Jogos: akit bottal se, az max barát lesz. De ez egy szélsőséges eset. Az átlag azért nem ez a kategória.

2022. jan. 31. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!