Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, ő egy SuperGigaChad?

Szerintem ez egy kis bu.i :D
Schwarzenegger, Dwayne Johnson, Stallone, ők a Chadek.

12
Milyen bűnpártolás, te észlény? A képen amúgy is csak Balázs képe volt igazi, a többi a netről volt leszedve..a nicknevekről meg ne is beszéljünk, pláne hogy nem is rendesen, hanem csak rövidítve voltak kiírva. Ennél súlyosabb becsületsértésekkel (ahol az illető rendes neve, arca stb. látható) sem igen foglalkozik a rendőrség..ez Magyarország, ahol ha egy cigány megkésel egy magyart, az is csak 9 évet kap, vagy annyit sem. Vagy, hogy csak akkor foglalkoznak családon belüli erőszakkal, ha már folyt vér.
Túl sokat vársz Magyarország rendvédelmi szerveitől, barátom...

Fura. Jó pasi, de valahogy nem tetszik. Lehet már idősebb, és botoxol? Vagy nem tudom, valami nem oké vele.
Aki mostanában szerintem sok csajnak bejön, és tényleg ilyen nagy férfiállat külsőre az a Momoa meg a Henry Cavill.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!