Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerint 28 évesen még ne szexeljen vki ha nem talált rá a a szerelemre, az hogy gondolkozik????
Akkor tégy amit jónak látsz, elvégre felnőtt vagy.
De nem rosszból mondják amit.. majd idővel rájössz.
Én benne vagyok. Első komoly kapcsolatom amiben szex is van 32 éves koromban lett. A párom akkor 31 éves volt.
Nem bánom egy pillanatig se, hogy kimaradtak a 20 as éveimből ezek.. és nem.. nem azok voltak a legszebb éveim.
Mindenkinél változó, hogy hogyan akarja elveszíteni a szüzességét. Én 18 évesen már nagyon "tehernek" éreztem, ezért lefeküdtem egy sráccal, akiről tudtam, hogy nem lesz életem szerelme, de kedves és odafigyelő volt. Szerintem ez a lényeg.
Mások meg úgy vannak vele, hogy tényleg csak szerelemből, vagy akár várnak házasságig is. Neked kell tudnod, hogy mit akarsz. De a szavaidból azt veszem ki, hogy már téged is frusztrál. Én a helyedben nem várnék már a csodára. Nyilván nem valami családos csávóval optimális lefeküdni, de egy megbízható emberrel én simán belemennék szexkapcsolatba. Lehet utána a párkeresés is könnyebb lenne, ha ez a nyomás lekerül rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!