Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen lányról aki igy gondolkozik?
Sokkal jobb egyedül mint párkapcsolatban. Nincs veszekedés, nincs megfelelési kényszer, nincs erőltetett jópofizés senkivel.
Nincs kínos ajándékozás, nincs több tucat felesleges csíkos zokni.Amúgy sem jelent semmit a karácsony nekem, de legalább igy még nyugalmam is lesz.
Szerintem ez nem normális dolog.
Ilyennel nem is kezdenék.
6-os: Már megint itt vagy, te béltartalom? Nem bírod megállni, hogy oda ne büfögj valami férfigyűlölőt mindenhova? Vagy ez nálad valami kényszerbetegség? Javaslok neked egy pszichiátert...
Kérdező: Nem vagyunk egyformák. Ha tényleg jól érzed így magad, akkor hajrá.
Szerintem egyszeruen nem talaltad meg a megfelelo embert. Ugyanigy gondolkoztam, utana osszejottem egy remek sraccal (eloszor nem akartam eselyt se adni, mert nem volt “tokeletes”), aztan most itt vagyunk, egy eve egyutt. Most edzettunk egy jot, en pihenek, o leult jatszani a barataival.
Egy normalis kapcsolatban nincsenek meg azok a negativ dolgok, amiket felsoroltal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!