Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen lányról aki igy gondolkozik?

Figyelt kérdés

Sokkal jobb egyedül mint párkapcsolatban. Nincs veszekedés, nincs megfelelési kényszer, nincs erőltetett jópofizés senkivel.

Nincs kínos ajándékozás, nincs több tucat felesleges csíkos zokni.Amúgy sem jelent semmit a karácsony nekem, de legalább igy még nyugalmam is lesz.

2020. dec. 21. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

Ez csak bla bla bla...az aki kellene nekik annak nem kellenek.

Vagy már a 20. pasi használta ki és hagyta ott...

De persze ő mindent jól csinált mindig.

2020. dec. 21. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Semmi. Az ő dolga, felnőtt ember, ha neki így jó, akkor miért kellene erről nekem véleményt mondanom?
2020. dec. 21. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Látod kérdező, ha férfiként gondolod így, akkor MGTOW van, jól csinálod ember, nem hagyod magad kihasználni, ha nőként, akkor pedig lelkisérült alkoholista (???) leszel. :D

Én teljesen megértem az ilyen lányokat, teljesen normális ez a gondolkodás.

2020. dec. 21. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
13 Ha esetleg a 2es kommenten gúnyolódsz, akkor elmondanám, hogy ezt azért írtam, mert ezt látom magam körül. Egyébként én nem férfi vagyok, a férfiakról meg nem is volt most szó. Tehát ennyit erről.
2020. dec. 21. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

"Látod kérdező, ha férfiként gondolod így, akkor MGTOW van"

Az esetek 99%-ban az MGTOW is a lelkisérült szinonímája, csak azzal mégsem lehet felvágni, hogy egy nyomoronc vagyok, így ki lett találva rá valami trendi szó ;) (tudod, mint az utolsó húsipari szemetet sem annak hívják, hanem _bélszín_ rolónak, mert az utolsó szemét daráék hús nélkül mégsem hangzik piacképesen :))

2020. dec. 22. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!